Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Fogadás a SZLSZ és a VLSZ elnökei számára

2015.01.26.

Maglai Jenő, Szabadka polgármestere ma hivatalában fogadta Tomislav Karadžićot, a Szerb Labdarúgó Szövetség elnökét és Dragan Simovićot, a Vajdasági Labdarúgó Szövetség és a Spartacus Labdarúgó Klub elnökét. A megbeszélésen jelen volt Vjekoslav Ostrogonac, a Városi Tanács sportért, ifjúságért és turizmusért felelős tagja és Goran Drača, a Spartacus LK alelnöke.

8552_1.jpg

Több témáról folytattak megbeszélést a Városi stadion infrastrukturális felszereltségének a javítása kapcsán, hogy minél jobb feltételeket teremtsenek az edzésekhez, a hazai és a nemzetközi labdarúgó mérkőzések megrendezéséhez illetve a hazai labdarúgó válogatottak felkészüléséhez.    

Megállapodtak abban, hogy a Városi stadion egyik segédpályáján rövidesen megkezdik egy új műfüves pálya kiépítését. A műfüvet a Szerb Labdarúgó Szövetség adományozza, míg az előkészítő munkálatok és a montázslelátók kivitelezésével szabadkai cégeket bíznának meg.

A megbeszélésen szó volt a reflektoroszlopok felállításával és a reflektorok felszerelésével kapcsolatos projekt folytatásáról, de mint mondták, szükség lenne a központi pálya fűburkolatának a teljes cseréjére is.

A tárgyalófelek egyetértettek abban, hogy 2014 júniusa óta, amikor a Városi stadion igazgatását a Stadion Közvállalatra bízták, sok minden történt a sportlétesítmény teljes átépítésén és felújításán.  

Tomislav Karadžić szerint a Szerb Labdarúgó Szövetség stadionokkal foglalkozó bizottságának tagjai is megállapították: látszik, hogy a Városi stadionról jó házigazda gondoskodik.


Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMédia Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop