Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Fogathajtó Balkán-bajnokság Kelebián

2015.01.24.

A Fogathajtó Balkán-bajnokság alkalmából, amelyet 2015. június 18-a és 21-e között rendeznének meg a Kelebiai Ménes területén, ma a kelebiai Villa Majur Hotelben balkáni konferenciát tartottak, amelyen részt vettek Bulgária, Törökország, Görögország, Románia, Horvátország, Bosznia és Hercegovina, Macedónia, Szlovénia és Szerbia képviselői. A konferencia célja Szerbia, a szerb lósport és a küszöbön álló Fogathajtó Balkán-bajnokság népszerűsítése volt.

8546_1.jpg

Vjekoslav Ostrogonac, a Városi Tanács sportért, ifjúságért és turizmusért felelős tagja ebből az alkalomból elégedettségének adott hangot, amiért egy ilyen konferenciát városunkban rendeznek meg, majd hozzátette, hogy a mai összejövetel a Fogathajtó Balkán-bajnokság bevezetője is egyben, amelyet idén június 18-a és 21-e között rendeznének meg Kelebián.

- Mindent megteszünk azért, hogy ezt a jelentős versenyt városunkban rendezzék meg, amely ismert sportközponttá vált, ahol jelentős nemzetközi és hazai versenyeket bonyolítanak le. Az elkövetkező időszakban bizonyosan nagyobb figyelmet fordítunk a lósportra. Meg kell jegyezni, hogy a Fogathajtó Balkán-bajnoksághoz hasonló versenyt vidékünkön utoljára 1962-ben rendeztek – emelte ki Vjekoslav Ostrogonac.

A konferencián jelen volt Armagan Özgörkey, az (olimpiai és FEI versenyszámokat tömörítő) Európai Lovas Szövetség alelnöke és Dejan Dragojević, a szerbiai szakági lovas szövetség elnöke is.

8546_2.jpg

Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMédia Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop