Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Újévi fogadás a sajtó képviselői számára

2014.12.29.

Maglai Jenő, Szabadka polgármestere és Ilija Maravić, a Város Képviselő-testületének elnöke ma a Városháza Média Központjában fogadta a városban működő sajtóházak újságíróit, kameramanjait, operatőreit, fő- és felelős szerkesztőit valamint igazgatóit.

8499_1.jpg

Maglai Jenő polgármester köszönetet mondott a sajtó képviselőinek a korrekt tájékoztatásért, majd kiemelte, hogy a helyi önkormányzatban nincsenek titkok, s hogy az elkövetkező időszakban is igyekszik majd a nyilvánosság számára hozzáférhetővé tenni az összes információt.

- Bízom a további jó együttműködésben, s számítok az önök támogatására is azokban a törekvésekben, amelyek célja folytatni a megkezdett tevékenységet, a városi közigazgatáson, a közvállalatokon és a közintézményeken belüli viszonyok rendezését.  Véleményem szerint jó úton haladunk afelé, hogy az elkövetkező másfél év alatt sokat tehetünk a város fejlődése érdekében – emelte ki Maglai Jenő.

A közvélemény 2014. évi pontos és idejekoráni tájékoztatásért a sajtó képviselőinek köszönetet mondott Ilija Maravić is.   

- Eddig nem alkalmaztunk semmilyen korlátozásokat, a rendelkezésükre bocsátottuk a különböző információkat s arra számítunk, hogy kapcsolatainkban nem lesznek változások, ez pedig Szabadka minden polgárának az érdeke - hangsúlyozta Ilija Maravić.

Maglai Jenő és Ilija Maravić a sajtó képviselőinek és családtagjaiknak sok boldogságot, jó egészséget és sok sikert kívántak a 2015-ös esztendőben.

A hagyományos újévi fogadáson jelen voltak a Városi Tanács tagjai és a polgármester tanácsosai.


Референдум

RENDKÍVÜLI HÍREK

Медија-центар и Протокол

Média Központ és Protokoll
ПаркингHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia
Colour Coop