Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Hagyományos újévi fogadás az állami szervek képviselői számára

2014.12.29.

Maglai Jenő, Szabadka polgármestere és Ilija Maravić, a Város Képviselő-testületének elnöke ma a Városháza Dísztermében hagyományos újévi fogadást adtak az állami, a tartományi és helyi szervek, a gazdasági társaságok, a közvállalatok és kommunális közvállalatok, az egészségügyi, az oktatási és a művelődési intézmények valamint a sportegyesületek képviselőinek a tiszteletére.

8498_2.jpg

Maglai Jenő polgármester a jelenlevőkhöz szólva elmondta, hogy nagyon nehéz év áll mögöttünk. Úgy vélte, hogy 2015-ben is nagy kihívásokkal kell szembenéznünk, amelyekre csak a helyi önkormányzat és az állami szervek között együttműködéssel és partneri kapcsolatokkal lelhetjük meg a válaszokat.

- Szerintem a 2015-ös esztendő semmivel sem lesz könnyebb, mint a mögöttünk álló év. Együtt kell működnünk, partneri kapcsolatokat kell ápolnunk, mert csak így tarthatjuk fel ezt a közösséget és csak így léphetünk előre. Remélem, hogy ez az együttműködés nyitott lesz az állami szervek, a magánvállalkozók és a magánvállalatok tulajdonosai felé, mivel jelenleg létérdekünk a gazdaság megerősítése, az állami szervek hatékonyabb működése, a közösség megerősítése – emelte ki Maglai Jenő.

A Díszteremben jelenlevőket köszöntötte Ilija Maravić is. Hangsúlyozta, hogy a 2014-es év jobb volt az előzőnél, s azt a reményét fejezte ki, hogy a 2015-ös év még eredményesebb lesz.

Референдум

RENDKÍVÜLI HÍREK

Медија-центар и Протокол

Média Központ és Protokoll
ПаркингHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia
Colour Coop