Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Átnyújtották Szabadka Város Turisztikai Szervezetének 2014. évi elismeréseit

2014.12.26.

Szabadka Város Turisztikai Szervezete másodszor ítélte oda az idegenforgalmi díjakat azoknak a szervezeteknek és egyéneknek, amelyek kiemelkedő eredményeket értek el a turisztikai szolgáltatások minőségének a javítása, Szabadka Város idegenforgalmának fejlesztése és népszerűsítése terén. Az elismerés célja, hogy a ösztönözze a fogadóturizmus felélénkítését és fejlesztését, s hogy jutalmazza azokat, akik a leginkább kiemelkedtek Szabadka Város turisztikai kínálata minőségének a javításában.

8497_1.jpg

A Városháza dísztermében megtartott ünnepségen elhangzott, hogy a Köztársasági Statisztikai Hivatal eddig feldolgozott adatai szerint az év első tíz hónapjában Szabadka Város területén az ideutazók száma 9,95, az éjszakázások száma pedig 6,7 százalékkal nőtt, beleértve a hazai és a külföldi turistákat is, a várakozások szerint pedig az év végéig ez a növekedés még nagyobb arányú lesz.

Ezek az eredmények a teljes helyi idegenforgalmi szervezetek érdeme, de a turisztikai szervezeté is, amely igyekezett javítani Szabadka piaci helyzetét, az úti célok bemutatásának színvonalát, az idegenforgalom hazai és külföldi szakkiállításokon való fellépést és a korszerű technológiák alkalmazását, hogy Szabadka felkerülhessen a vonzó európai úti célok térképére.  

A rendezvény szervezői emlékeztettek rá, hogy Szabadka Város Turisztikai Szervezete a turizmus világnapján kiérdemelte a legrangosabb hazai elismerést, a Turisztikai Virágot, amelyet a Szerb Turisztikai Szervezet ítél oda.

Az ünnepségen felszólalt Győri Lukrécia, a Kereskedelmi, Turisztikai és Távközlési Minisztérium államtitkára, Maglai Jenő, Szabadka polgármestere, Vjekoslav Ostrogonac, a Városi Tanács sportért, ifjúságért és turizmusért felelős tagja, valamint Ivana Anđelković, Szabadka Város Turisztikai Szervezetének igazgatója.
Szabadka Város Turisztikai Szervezetének 2014. évi elismerését 5 kategóriában osztották ki.

Szabadka és Palics népszerűsítésében, vonzóvá tételében a legjobb eredményeket felmutató egyének és szervezetek közül az idegenvezetők Greteri nevű volontőr szervezete kapott díjat.

A vállalatok, intézmények illetve szervezetek közül, amelyek tevékenységükkel hozzájárultak a nagyszámú külföldi turista idelátogatásához, elismerést kapott a Zvonko Bogdan Borászat és a Galleria Kongresszus-szálloda.

A turisztikai szervezet magán szállásadó-partnerei közül a Nikola's Villa kapta az elismerést, mivel a legtöbb éjszakázást jegyezte és Szabadka Város költségvetésébe a legtöbb tartózkodási illetéket fizette be.

A legjobb kihasználtságért járó elismerést a Glória Hotel érdemelte ki.

A csődeljárás alatt álló szabadkai Palics Kft, a Pátria Hotel és a Hotel Prezident jegyezte fel legtöbb éjszakázást illetve fizette be a legtöbb tartózkodási illetéket Szabadka Város költségvetésébe.

Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMédia Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop