Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Látogatás az Angrotexben

2014.12.15.

Maglai Jenő, Szabadka polgármestere ma ellátogatott a szabadkai Angrotex Kft-be, amely textiláru, szőnyegek, padlószőnyegek és linóleum padlóburkolatok forgalmazásával foglalkozik. Az Angrotex igazgatójával, Tomislav Džakovićtyal és munkatársaival folytatott megbeszélés során a polgármestert tájékoztatták a cég gazdálkodásáról, valamint azokról a gondokról, amelyek a mindössze nyolc dolgozóval működő kisvállalat munkáját nehezítik.

 8482_1.jpg

A találkozó során kiemelték, hogy a felelősségteljes, komoly és ésszerű gazdálkodás hozzájárult ahhoz, hogy az Angrotex már több mint két évtizede eredményesen gazdálkodjon, s hogy gazdaságunk számára előnyös lenne, ha a nagy cégek mellett nagyszámú kis- és közepes vállalat működne, s hogy ezeknek a vállalkozásoknak rendszerbeli támogatást kellene nyújtani.  

A beszélgetés során megállapították, hogy az elkövetkező időszakban el kellene gondolkodni azon, hogy a szabadkai közvállalatok és kommunális közvállalatok valamint a társadalmilag felelősen gazdálkodó cégek között miként lehetne partneri viszonyokat kialakítani.


Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMédia Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop