Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Meghosszabbítják a 2-es és 8-as városi buszjáratok útvonalát

2014.12.05.

A Subotica-trans Utasszállító Közvállalat 2014. december 8-tól, hétfőtőlrészben módosítja a 2-es és 8-as városi autóbuszjáratok útvonalát. Az útvonalakat a Zorka és a Makkhetes Helyi Közösségek polgárainak a kérésére hosszabbítják meg a szabadkai városvezetés teljes támogatásával.

8462_1.jpg

A 2-es járat, amely eddig a Szerb sor - Sportcsarnok - Pacséri út KTC útvonalon közlekedik, hétfőtől a Szerb soron a Széles dűlőig, ami egy irányban 700 méterrel növeli a járat hosszát. A 2-es járaton új autóbusz-megállókat alakítanak ki. Az eddigi végállomás a Dr. Bodrogvári Ferenc utcánál volt, most pedig megálló nyílik a Proletár brigádok utca és a Gányó sor sarkán, valamint a Proletár brigádok utca és a Széles dűlő kereszteződésénél.

A 8-as járat, amely eddigA Vasutas település – Lifka – Sándor útvonalon közlekedett, a Vasutas település Helyi közösségben módosított útvonalon halad majd, vagyis a Jovan Mikić (Csorda úton) utcán közlekedik a Lukács György utcával való kereszteződésig. Az útvonal új részén – a Jovan Mikić út és a Višnjička utca kereszteződésénél, valamint a Jovan Mikić úton a 196. és a 263. számú háznál lesz megálló, míg a végállomás a Jovan Mikić út és a Lukács György utca kereszteződésénél, a 294-es házszámnál lesz.

A 8-as számú járat útvonalának 1.600 méteres egyirányú meghosszabbítása után megszűnik a buszmegálló az 51. hadosztály é s a Milutin Uskoković utcák kereszteződésénél, míg a Jovan Mikić úti megállót a 166-os házszámtól elmozdítják a Jovan Mikić út és a Višnjička utca kereszteződéséig. A 8-as járat eddig egyébként a Jovan Mikić – 51. hadosztály – Milutin Uskoković – Jovan Mikić út által alkotott háromszöggel ért véget.  

Ezeken a járatokon egyelőre nincs menetrend-változás, vagyis az autóbuszok az eddigi menetrend szerint közlekednek.

A 2-es és a 8-as járatok meghosszabbításának buszfordulókat építettek ki. Ezeket egyelőre kőzúzalékkal töltötték fel, de Szabadka Város pénzt biztosít az aszfaltozásukra is. A buszfordulók aszfaltozási munkálatai jövőre, az új építései idény elején kellene, hogy elkezdődjenek.

                                                                                      A POLGÁRMESTERI KABINETРеферендум

RENDKÍVÜLI HÍREK

Медија-центар и Протокол

Média Központ és Protokoll
ПаркингHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia
Colour Coop