Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

A Nagy Szív a szabadkai gyermekekért

2014.11.18.

Ma ünnepélyesen megnyitották a Naša Radost Iskoláskor Előtti Intézmény Lastavica nevű óvodájának a játszóterét, amelyet a Nagy Szív elnevezésű humanitárius hitelkártya kibocsátásából befolyt pénzből újítottak fel. Ezt a hitelkártyát az Eurobanka valamint az Ana és Vlade Divac Alapítvány közösen adják ki. A Dragiša Mišović utca 21-es szám alatti óvoda új játszóterét olyan játékokkal szerelték fel, amelyeket mozgássérült gyermekek is használhatnak. A megnyitón jelen volt Maglai Jenő, Szabadka polgármestere és Vjekoslav Ostrogonac, a Városi Tanács sportért, ifjúságért és turizmusért felelős tagja.

8429_1.jpg

Maglai Jenő polgármester köszönetet mondott az Eurobankának és az Ana és Vlade Divac Alapítványnak az adományozott játékszerekért, s kiemelte, hogy ez szép példája pénzügyi intézményeink társadalmi felelősségvállalásának.

- Ez a játszótér is azt példázza, hogy közös munkával és a cégek társadalmi felelősségvállalásával sok mindent megoldhatunk, s hogy nem kell mindig a város, a tartomány vagy a köztársaság költségvetési eszközeire várnunk. Ebben a konkrét esetben egy iskoláskor előtti intézményben javulnak a gyermekek itt-tartózkodásának a feltételei, ami minden dicséretet megérdemel, noha ilyen együttműködés megvalósítható lenne a szociális- illetve az egészségvédelem terén is – mondta Maglai Jenő.

8429_2.jpg

Hozzátette, hogy Szabadka Város néhány évvel ezelőtt a Lastavica óvodában pénzt biztosított a tartan-burkolat megépítésére, amely színvonalasabb és biztonságosabb játékfeltételeket tesz lehetővé a kicsik számára.

Magdalena Tatić, az Eurobanka hitelügyi és hitelkártya osztályának igazgatónője hangsúlyozta, hogy büszke a nagy Szív fizetőkártya sikerére, amely örömet szerez a szerbiai kisgyermekeknek és fokozottabb nyugalmat szüleik számára.  

- A humanitárius hitelkártyával a leghatékonyabb módon használtuk fel banki ismereteinket és erőforrásainkat, hogy az Alapítvánnyal karöltve fektethessünk be gyermekeink jövőjébe – mondta Magdalena Tatić.

8429_3.jpg

Vlade Divac világhírű sportolónk elmondta, biztos abban, hogy a szabadkai gyermekek örülni fognak minden, az óvoda udvarán eltöltött szép napnak és élvezik majd sportos lelkületük erősödését.

Az Eurobanka és az Ana és Vlade Divac Alapítvány a szabadkai Lastavica óvodával együtt az elmúlt négy évben összesen 24 szerbiai óvoda felújításához járult hozzá.


Референдум

RENDKÍVÜLI HÍREK

Медија-центар и Протокол

Média Központ és Protokoll
ПаркингHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia
Colour Coop