Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Folytatódnak a Népszínház épületének átalakítási, felújítási és kibővítési munkálatai

2014.11.06.

Szabadka Város és a szabadkai SMB gradnja Kft. képviselői, annak a konzorciumnak a meghatalmazott tagja, amelyet a sevojnói Jedinstvo MPP, továbbá a szabadkai Cim gas, a Yumol, a Rotel és a DG Company alkot közbeszerzési szerződést írtak alá a szabadkai Népszínház épülete átalakítási, felújítási és kibővítési – negyedik ütemének – munkálatairól.

8415_1.jpg

A munkálatok kivitelezőjéről nyílt közbeszerzési eljárás keretében döntöttek, a közbeszerzési eljárás lefolytatását pedig Szabadka Város számára Vajdaság AT Nagyberuházási Alapja hagyta jóvá.  

Az SMB gradnja Konzorcium a nyílt eljárás keretében 2014. október 13-án nyújtott be ajánlatot, amely teljes egészében eleget tesz a pályázati feltételeknek. Szabadka Város megrendelőként az előzetes tájékoztatást követően folytatta le az eljárást a közbeszerzési eljárásról szóló törvénnyel és a pályázati felhívással összhangban, a közbeszerzés tárgya pedig a Népszínház épületének átalakítása, felújítása és kibővítése.

Szabadka Város 2014. október 29-én a közbeszerzési eljárásról szóló törvénnyel összhangban hozott határozatot a munkálatok leszerződéséről, amelyek értéke áfa nélkül 70.643.564,84 dinár, illetve áfával együtt 84.772.277 dinár.

A munkálatok kivitelezésének határideje a munkába helyezéstől számított 140 nap (a határidő nem lehet hosszabb 150 naptári napnál). A kivitelezővel történt megállapodás értelmében a munkálatokat 2014. november 17-én kezdik meg.

A szabadkai Népszínház épülete átalakításának, felújításának és kibővítésének 4. üteme a tetőszerkezet megépítését és befedését, a külső nyílászárók beépítését, a homlokzati munkálatokat és az iparos munkák egy részét öleli fel a létesítmény régi részén.

                                                                                         Polgármesteri Kabinet

Референдум

RENDKÍVÜLI HÍREK

Медија-центар и Протокол

Média Központ és Protokoll
ПаркингHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia
Colour Coop