Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Hamarosan elkezdődnek a Szőlő utca aszfaltozási munkálatai

2014.10.28.

A Gazdasági Minisztérium, Szabadka Város és a Vojput Rt. képviselői szerződést írtak alá a szabadkai Peščara HK-ben található Szőlő utca aszfaltozási munkálatairól.

8403_1.jpg

A szerződő felek megállapodtak abban, hogy a munkálatok értéke áfa nélkül 42.232.514,07 dinár, illetve áfával együtt 50.679.016,88 dinár.

A Gazdasági Minisztérium megrendelőként kötelezettséget vállalt arra, hogy az elvégzett munkálatokért áfával együtt 25.086.113,36 dinárt, Szabadka Városa pedig használóként áfával együtt 25.592.903,53 dinárt fizet ki.

A Gazdasági Minisztérium a szerződéses összeget az Építsünk együtt elnevezésű program keretében biztosítja, amely a helyi és regionális infrastruktúra fejlesztését támogató eszközök elosztásáról és felhasználásáról szóló rendelet alapján valósul meg.

A nyílt közbeszerzési eljárás során a Gazdasági Minisztérium a szabadkai Vojput Rt-t választotta ki legkedvezőbb ajánlattevőként a Szőlő utcai útburkolat kiépítésére.

Szabadka Városa a munkálatok elvégzéséhez szükséges eszközöket (áfával együtt 25.592.903,53 dinárt) a Város 2014. évi költségvetésének módosításáról és kiegészítéséről szóló rendelettel biztosította.

A munkálatok valamint a szerződés teljesítéséhez szükséges javak és szolgáltatások értéke mellett a leszerződött ár tartalmazza az építőhely kialakításának költségeit, a biztosítás díját valamint a kivitelező összes többi kapcsolódó költségét.

Noha a munkálatokra 79 naptári napos határidőt szabtak, a várakozások szerint a Vojput minél előbb igyekszik majd hozzálátni a Szőlő utcai, összesen 1.595 méter hosszú és hat méter széles útburkolat kiépítéséhez, és amennyiben az időjárás megengedi, a munkálatokkal még a közelgő tél előtt végeznek.

                                                                                          Polgármesteri kabinet

Референдум

RENDKÍVÜLI HÍREK

Медија-центар и Протокол

Média Központ és Protokoll
ПаркингHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia
Colour Coop