Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Fogadás Davor Štefanek tiszteletére

2014.10.01.

Maglai Jenő, Szabadka polgármestere és Vjekoslav Ostrogonac, a Városi Tanács sportért, ifjúságért és turizmusért felelős tagja maa Városháza dísztermében fogadta Davor Štefanekot, a szerb kötöttfogású birkózóválogatott tagját, aki 2014. szeptember 13-án a taskenti (Üzbegisztán) világbajnokságon aranyérmet szerzett a 66 kilogrammosok súlycsoportjában. A fogadáson jelen volt a Spartacus Birkózó Klub edzője, Sreten Damjanović is.

8362_1.jpg

Maglai Jenő polgármester gratulált Štefaneknek a világbajnoki címhez, amellyel – mint mondta – megkoronázta eddigi birkózói pályafutását, a taskenti aranyérem pedig nagy elismerés DavorŠtefanek, de közösségünk és sportunk egésze számára is.

Hangsúlyozta, hogy Szabadka Város sportfejlesztési stratégiája, amelynek elfogadása az év végéig várható, meghatározza azokat a mércéket is, amelyek alapján pontosan tudni lehet majd, hogy mely klubok és egyéni sportolók kapnak az elkövetkező időszakban nagyobb és rendszeres támogatást.

Damjanović megköszönte a fogadást, majd elmondta, szeretné ha Štefanek a küszöbönálló téli átigazolási idényben a nagybecskereki Proleterből visszatérne városába, Szabadkára, hogy csapatversenyben a Spartacust hozzásegítse az országos bajnoki cím megszerzéséhez,valamint, hogy Štefanek birkózói pályafutása végén felváltsa őt a Spartacus Birkózó Klub edzői posztján.

8362_2.jpg

Štefanek elmondta, hogy az aranyérem megszerzése álmai beteljesülését jelenti, de reméli, hogy a következő világbajnokságon lesz ereje megvédeni titulusát, továbbá, hogy hiszi: a Rio de Janeiró-i olimpián is sikerül érmet szereznie.

Davor Štefanek birkózásban hét év után szerzett Szerbia számára, mégpedig a legfényesebbet, aranyat.

Az eddigi birkózó világbajnokságokon két szabadkai szerzett aranyérmet, Sreten Damnjanović (1971-ben) és Refik Memišević (1981-ben).

Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMédia Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop