Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Szabadkán a Turisztikai Virág

2014.09.30.

- A turizmus világnapja alkalmából szombaton, 2014. szeptember 27-én a Szerb Turisztikai Szervezet odaítélte a legrangosabb nemzeti turisztikai elismerést, a Turisztikai Virágot. A díjat négy kategóriában osztották ki. A turisztikai szervezetek közül ezt az elismerést Szabadka Város Turisztikai Szervezete érdemelte ki a turisztikai szolgáltatások minőségének a javítása terén, amivel hozzájárult a szerbiai idegenforgalom fejlődéséhez és népszerűsítéséhez – mondta a Városháza Média Központjában ma megtartott sajtótájékoztatón Vjekoslav Ostrogonac, a Városi Tanács sportért, ifjúságért és turizmusért felelős tagja.

8361_2.jpg

Ivana Anđelković, Szabadka Város Turisztikai Szervezetének igazgatója kiemelte, hogy büszke az elismerésre, mivel az idegenforgalom számára az egyik legnehezebb évben érdemelték ki. Ez a díj megkoronázza a szállodásokkal, rendezvényszervezőkkel, borászokkal és a város többi turisztikai szervezetével való együttműködésünket.

Szabadka Város Turisztikai Szervezete számos projektben és különböző tevékenységekben vett részt Szabadka turista célállomásként történő népszerűsítése érdekében. A vásárokon való megjelenés, a szociális hálókon való jelenlét, a hatnyelvű mobil alkalmazás és internetes bemutatkozás, új kiadványok nyomtatása a bor- és a falusi turizmusról, valamint az idegenforgalmi ágazattal, a Szerbiai Turisztikai Szervezettel és az ágazati minisztériummal, a Szerbia a Fiatalokért szervezettel, továbbá a szomszédos Szegeddel folytatott együttműködés a turisztikai forgalom mintegy 20 százalékos növekedését eredményezte az év első hat hónapjában.

Szabadka Szerbia egyetlen képviselőjeként az Európa Tanács két újonnan tanúsítványozott európai kulturális útján is szerepel:az egyik az európai szecessziós városok hálózata, a másik pedig az Átrium – a 20. századi totalitárius rendszerek építészetének útja.

A szabadkai Zsinagóga már korábbról szerepel az európai kulturális örökség útján, amely ugyancsak a tanúsítványozott programok között szerepel. A legnagyobb észak-bácskai város értékeit felismerte a The New York Times is, amely Szabadkát a 2014-ben meglátogatásra javasolt 52 célállomás közé sorolta.

Референдум

RENDKÍVÜLI HÍREK

Медија-центар и Протокол

Média Központ és Protokoll
ПаркингHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia
Colour Coop