Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

A Birkózó Világszövetség végrehajtó szervének tagjai Szabadkára látogattak

2014.09.03.

Annak kapcsán, hogy a Szerb Birkózó Szövetséget bízták meg az olimpiai versenyszámok serdülő birkózó Európa-bajnokságának a megszervezésével, a Spartacus Birkózó Klubot és Szabadka Városát pedig a technikai szervezéssel, a Birkózó Világszövetség (FILA) és az Európai Birkózó Tanács (CELA) megbízásából Szabadkára látogatott Ceno Cenov Bulgáriából és Teodorosz Hamakosz, Görögországból, a CELA elnöke és alelnöke, a FILA Bürójának, a Birkózó Világszövetség legfelső végrehajtó szervének a tagjai.

8296_1.jpg

Cenov és Hamakosz a Szerb Birkózó Szövetség ügyvezető vezérigazgatója, Milan Jelić kíséretében elvégezték a küzdőtér első felülvizsgálatát a sugárúti Sportcsarnokban, és bejárták a városban rendelkezésre álló szállodai és vendéglátói kapacitások egy részét.

A FILA ugyanis részletesen kidolgozta és következetesen alkalmazza a résztvevők fogadásának és szállításának, a küzdőterek kialakításának, a versenyzők, résztvevő országok küldöttségei, a bírók és a FILA tisztségviselők elszállásolásának és étkeztetésének szigorú szabályait az olyan világversenyekre, mint amilyen a Szabadkán 2015. augusztus 2-a és 9-e között megrendezésre kerülő serdülő birkózó Európa-bajnokság az olimpiai versenyszámokban.

A világ- és európai birkózó-szervezet tisztségviselőinek első benyomásai pozitívak, mindenekelőtt olyan szempontból, hogy megerősítették az illetékes birkózó testületek döntésének a helyénvalóságát, hogy városunkat bízzák meg a nagyszabású verseny szervezésével.  

Ceno Cenov, Teodorosz Hamakosz, a Szerb Birkózó Szövetség és a Spartacus Birkózó Klub képviselői ellátogattak a Városházára is. A vendégeket Vjekoslav Ostrogonac, a Városi Tanács sportért, ifjúságért és turizmusért felelős tagja fogadta.

A házigazdáknak imponált az a megállapítás, hogy a sportdiplomaták látogatása az első pillanattól az utolsóig baráti és kollegiális légkörben zajlott.

Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMédia Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop