Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Akadálymentesítették a Közegészségügyi Intézetet

2014.08.28.

Milimir Vujadinović, a Városi Tanács szociálisvédelemért felelős tagja a szabadkai Közegészségügyi Intézetnél ünnepélyesen átadta rendeltetésének az akadálymentesítő feljárót a fogyatékkal élők számára, valamint a laboratóriumi vizsgálatokhoz szükséges mintavételi szobát.

8273_1.jpg

A tanács tagja a Közegészségügyi Intézetben megtartott sajtótájékoztatón rámutatott arra, hogy mennyire fontos a civil szféra együttműködése a hatalom különböző szintjeivel.

- Jelen esetben közös, partnerségen alapuló projektről van szó, amelyben a Teljes Életért Központ civil szervezet és Szabadka Város illetve a Városi Tanács szociálisvédelemért felelős reszortja közösen pályázott a szerb kormány Munka-, Foglalkoztatás-, Harcos- és Szociálisügyi Minisztérium kiírására. A minisztérium jóváhagyta az eszközöket, a projekt pedig sikeresen valósult meg elsősorban a Teljes Életért Központ elnökének, Dejan Đokićnak köszönhetően. Véleményem szerint ez azt bizonyítja, hogy segíteni kívánunk minden polgártársunkon, akinek segítségre van szüksége – mondta Milimir Vujadinović.

Kiemelte, hogy Szabadka Városa a további projektekben is partnerként működik együtt a civil szervezetekkel, majd elmondta, hogy a Községközi Műemlékvédelmi Intézettel együtt kezdeményezték montázs-feljárók kialakítását a városközpont minden jelentősebb létesítményének a bejáratánál.

A projekt teljes értéke 1.420.000 dinár. A Munka-, Foglalkoztatás-, Harcos- és Szociálisügyi Minisztérium 700.000 dinárt hagyott jóvá, a fennmaradt 720.000 dinár pedig adományokból gyűlt össze, illetve azokból a céleszközökből, amelyet a bűnüldözés elhalasztásának intézménye révén irányított át erre a projektre a szabadkai Alapfokú Ügyészség.

8273_2.jpg

A projektet támogatta a Közegészségügyi Intézet és az Egészségházak is, így sikerült berendezni egy olyan helyiséget, ahol a fogyatékkal élőktől mintát vehetnek a laboratóriumi vizsgálatokhoz.

A sajtótájékoztatón felszólalt dr. Morana Miković, a Közegészségügyi Intézet és dr. Mila Bogdanović Dujmić, az Egészségházak igazgatónője, továbbá Dejan Đokić, a Teljes Életért Központ Egyesület elnöke. Elégedetten nyilatkoztak arról, hogy a projekt révén afogyatékkal élők sokéves gondját sikerült megoldani.

Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMédia Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop