Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Fogadás a XIII. Interetno Fesztivál résztvevői tiszteletére

2014.08.23.

Maglai Jenő Szabadka Város polgármestere ma a Városháza Dísztermében fogadta az augusztus 22-e és 26-a között városunkban zajló XIII. Interetno Fesztivál résztvevőit.

8239_1.jpg

Köszöntötte a Costa Ricából, Lettországból, Macedóniából, Magyarországról, Észak Ciprusról és Romániából érkezett vendégeket és az Interetno Fesztivál szervezőit, majd elmondta, hogy az Interetno Fesztivál is - az Európai Filmek Palicsi Fesztiváljával és a Nemzetközi Gyermekszínházi Fesztivállal együtt – híven tükrözi Szabadkát és kelti városunk jó hírét.

- Szabadka soknemzetiségű és sokvallású város, amelyben polgártársaink tisztelik és megbecsülik egymást. Városunkban három nyelv van hivatalos használatban:a szerb, a magyar és a horvát, Szabadka pedig sajátos abban is, hogy a Szabadkai Rádió helyi közszolgálati rádióként öt nyelven, szerb, magyar, horvát, bunyevác és német nyelven sugároz műsorokat, hangsúlyozta a többi közt Maglai Jenő.

A polgármester a vendégeknek kellemes itt-tartózkodást kívánt, hogy szerezzenek új barátokat, s hogy Szabadkáról kellemes emlékekkel távozzanak. A beszédet követően a résztvevő országok népviseletébe öltözött vendégek ajándékokat cseréltek a polgármesterrel.

A külföldi résztvevőket köszöntötte Takács Márta, a Népkör Magyar Művelődési Központ elnöke is. A XIII. Interetno Fesztivál szervezője a Népkör MMK, védnöke pedig Szabadka Városa és a Népművészeti Fesztiválok Nemzetközi Tanácsa (a CIOFF).


Референдум

RENDKÍVÜLI HÍREK

Медија-центар и Протокол

Média Központ és Protokoll
ПаркингHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia
Colour Coop