Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Fogadás a bronzérmes evezősök tiszteletére

2014.08.06.

Maglai Jenő, Szabadka polgármestere és Vjekoslav Ostrogonac, a Városi Tanács sportért, ifjúságért és turizmusért felelős tagjama a Városháza Zöld termében fogadást adott a szerb evezősválogatott tagjai, Martin Mačković, a palicsi Evezősklub és Viktor Pivač, a belgrádi Grafičar Evezősklub tagjai tiszteletére, akik a kormányos nélküli kettesek mezőnyében a 23 éven aluli evezősök világbajnokságán bronzérmet szereztek. A vébét július végén rendezték az olasz Vareseben.

8205_1.jpg

Maglai Jenő polgármester a nagy sikerhez gratulált Mačkovićnak és Pivačnak, a Szerb Evezős Szövetségnek valamint a palicsi és a belgrádi evezős kluboknak.

Elmondta, hogy Szabadka Városa nagy jelentőséget tulajdonít az evezésnek, s hogy jó az együttműködése a palicsi Evezősklubbal. Emlékeztetett rá, hogy az idén a város a klubnak egy hajót - szkiffet vásárolt, a Martin és Viktor által megszerzett világbajnoki bronzérem pedig rendkívül jelentős az ország, a város és a palicsi evezősklub számára egyaránt.

- Meghozta gyümölcsét az a hatalmas munka és igyekezet, amelyet az elmúlt időszakban ezek a kivételes és tehetséges fiatalok befektettek. Bebizonyosodott, hogy igazolt Szabadka Város támogatása a palicsi Evezősklubnak, az a tény pedig hogy Martin és Viktor volt a VB legfiatalabb párosa komoly távlatokat nyit előttük, hogy az elkövetkező években még jobb eredményeket és még fényesebb érmeket szerezzenek – hangsúlyozta a polgármester.

Vjekoslav Ostrogonac ugyancsak gratulált a fiatal evezősöknek a nagy sikerhez és az kívánta nekik, hogy következő érmüket az olimpián szerezzék meg.

A Szerb Evezős Szövetség végrehajtó bizottságának elnöke, Darko Majstorović mondott köszönetet a szívélyes fogadtatásért, és elmondta, hogy a varesei bronzérem a szerbiai evezősport nagy sikere.

- Martin és Viktor még csak most lettek a felnőtt válogatott tagjai.Az olaszországi világbajnokságon estek át a tűzkeresztségen, nagyon tapasztalt felnőtt, világhírű sportolókkal versenyeztek, akik mögött több világ- és Európa-bajnokság áll, mégis csodálatra méltó eredményt értek el – mondta Majstorović.
A fogadáson jelen volt Tomislav Zvekanović, a Palics Evezős Klub elnöke és LazoPivač, a Grafičar EK igazgatója.

Martin Mačković és Viktor Pivač ősztől tanulmányaik az az Egyesült Amerikai Államokban, jó nevű egyetemeken folytatják, de már jövőre újabb előkészületek várnak rájuk a küszöbön álló világversenyekre, amelyeken a szerb válogatott tagjaként vesznek részt, valamint az olimpiai selejtezők.

Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMédia Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop