Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

A város területén elvégzendő közmunkák megszervezésére 98 munkanélkülit foglalkoztatnak

2014.08.01.

Maglai Jenő polgármester ma, 2014. augusztus 1-jén szerződést írt alá eszközök odaítéléséről a Szabadka Város területén elvégzendő közmunkák megszervezésére. A szerződéseket Szabadka Város és a közmunkák kivitelezői között kötötték meg.

8191_1.jpg

Szabadka Város költségvetéséből a közmunkákra 13,5 millió dinárt különítettek el, a tartományi munka-, foglalkoztatás-ügyi és a nemek egyenjogúságával foglalkozó titkárság pedig 5 millió dinárt biztosított, így Szabadka Város területén 2014-ben közmunkákra 18 és fél millió dinár költhető.

A Szabadka Város területén esedékes közmunkák megszervezésére Szabadka Város és a tartományi munka-, foglalkoztatás-ügyi és a nemek egyenjogúságával foglalkozó titkárság a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálattal együttműködve 2014. június 19-én írt ki pályázatot, amelyre 16 pályázat érkezett be. Közülük 15 tett eleget a pályázati feltételeknek.

A szerződést 15 munkaadóval kötötte meg a város a közmunkák végzéséről a 2014. augusztus 1-je és december 31-e közötti időszakra, akik a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat nyilvántartásában szereplő 98 munkanélkülit foglalkoztatnak. A közmunkák kivitelezői kötelesek a közmunkára felvett dolgozó munkaviszonyát fenntartani legalább a szerződéses időszakra, a kereseteket pedig havonta, rendszeresen ki kell fizetniük.

A helyi közmunkák az aktív foglalkoztatási politika részeként a nehezen foglalkoztatható személyek foglalkoztatását szolgálják, céljuk pedig az életminőség javítása a város területén. A közmunkákat a környezet és a természet fenntartása és védelme, továbbá a szociális, emberbaráti és kulturális tevékenységekben szervezik meg.   
                                                                                 A Polgármesteri Kabinet

Референдум

RENDKÍVÜLI HÍREK

Медија-центар и Протокол

Média Központ és Protokoll
ПаркингHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia
Colour Coop