Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Megnyílt a Palics Open 2014 tenisztorna

2014.07.22.

A Palics 1878 Tenisz Klub pályáin ma este ünnepélyesen megnyílt a Palics Open 2014 elnevezésű női tenisztorna, amelyet ezúttal 11. alkalommal rendeznek meg. A tornát Szabadka Város Képviselő-testületének elnöke, Ilija Maravić nyitotta meg, a jelenlevőket pedig köszöntötte Vjekoslav Ostrogonac, a Városi Tanács sportért, ifjúságért és turizmusért felelős tagja, Milan Jerinkić, a Vajdasági Tenisz Szövetség elnöke, Siniša Kalinić, a Palics 1878 TK elnöke, Draško Rodić, a Palics Open 2014 szervezőbizottságának elnöke, valamint a torna igazgatói, Aleksandar Nenadović és Dušan Miljković.

8179_1.jpg


Ilija Maravić kellemes szabadkai és palicsi tartózkodást kívánt a versenyzőknek, és sok sikert a versenyen. Remélem, hogy ez a gyönyörű környezet, amelyben versenyeznek, hozzájárul ahhoz, hogy a maximumot nyújtsák, s hogy egy kis nélkülözhetetlen sportszerencsével megszerezzék első világranglista-pontjaikat.  

- Hazánkban ma kiváló teniszt játszanak, csodáljuk Novak Đoković, Jelena Janković, Ana Ivanović tudását, és most már egy egész sor új név jelent meg. Közülük azonban senki sem lett kiváló teniszező egyik napról a másikra. Mindegyiküknek szerencséje volt, hogy a palicsi tornához hasonló torna valamelyikén szerepeljen. Kívánom, hogy közületek váljon valaki a jövő világbajnokává, s ezennel megnyitottnak nyilvánítom a tornát – mondta Maravić.

Vjekoslav Ostrogonac kiemelte, hogy a tornát 11. alkalommal rendezik meg egymás után, ami azt bizonyítja, hogy a torna szervezői jó munkát végeznek.

- Szabadka Városa tudatában van az ilyen jellegű sportrendezvények jelentőségének, s lehetőségeihez mérten támogatja is azokat. Külön örülök annak, hogy ezekkel a versenyekkel összekapcsoljuk a sportot, az ifjúságot és a turizmust. Olyan fiatal teniszező nők vannak jelen, akik szeretnék megszerezni első pontjaikat, s hogy felfelé haladjanak a világranglistán. Mindez pedig a gyönyörű Palicson történik, amelyet is módon is turisztikai célállomásként népszerűsítünk.  

Milan Jerinkić is kellemes itt-tartózkodást kívánt a fiatal versenyzőknek, és jó eredményeket ezen a versenyen.

Kitért a szerb női teniszválogatott Fed-kupában elszenvedett kudarcára, a női tenisz helyzetére, és kiemelte, hogy a kisebb eredmény-válság már a múlté, bátorítólag hat a fiatal, perspektív teniszező lányok nagy száma, akik világszerte a különböző tornákon lépnek fel, ami előrevetíti a szerb tenisz szebb jövőjét és a jó eredmények folytonosságát a világ teniszében.  

A torna díjalapja 10.000 dollár. A torna július 27-én zárul, amikor 11 óra kezdettel sor kerül a döntőre.

Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMédia Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop