Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Megkezdődött a 32. Vajdasági Arany Kesztyű

2014.07.10.

2014. július 10-e és 13-a között Szabadka a házigazdája a 32. Vajdasági Aranykesztyű Nemzetközi Ökölvívó Tornának. A tornára öt földrész, Amerika, Európa, Ázsia, Afrika és Ausztrália 26 országából nagyszámú fiatal – 1996-ban és 1997-ben született – versenyző nevezett be.Összesen 185 ökölvívó versenyzik:150-en a férfi és 35 a női mezőnyben, 10 súlycsoportban.A tornán 70 edző és csapatvezető valamint 15 AIBA bíró is jelen van.

8149_1.jpg

A tornát hivatalosan Maglai Jenő szabadkai polgármester nyitotta meg.Köszöntötte a hagyományos sportrendezvény résztvevőit, kellemes itt-tartózkodást kívánt mindenkinek, egyúttal pedig kifejezte örömét, amiért a tornát városunkban rendezik meg.

- Számos ország legjobb 17-18 éves fiatal versenyzőjének a nevezése nagy elismerés a torna szervezői, a Vajdasági Ökölvívó Szövetség, a Spartak Ökölvívó Klub és Szabadka Város számára.Minden versenyzőnek jó ökölvívást kívánok, valamint hogy sportszerű mérkőzéseken vívjanak ki minél jobb helyezést.Remélem, hogy vendégeink jól érzik magukat Szabadkán, és hogy szép emlékekkel távoznak városunkból – mondta Maglai Jenő polgármester.

Ma két ringben összesen 37 selejtező mérkőzést bonyolítottak le, amelyekben a szerb válogatottaknak sajnos nem volt sok sikerük.A válogatott 9 versenyzője közül hatan léptek fel, köztük a Spartak Ökölvívó Klub három tagja is: a Gligorić testvérek, Veljko és Aleksa valamint Szabó Flórián, de sajnos mindannyian vereséget szenvedtek.A további 3 szerbiai válogatott pénteken, július 11-én száll ringbe.

A torna holnap 14 órától a negyeddöntőkkel folytatódik.Szombaton kerül sor az elődöntőkre, a 32. Vajdasági Arany Kesztyű pedig vasárnap, július 13-án a 12 órakor kezdődő döntőkkel ér véget.

Референдум

RENDKÍVÜLI HÍREK

Медија-центар и Протокол

Média Központ és Protokoll
ПаркингHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia
Colour Coop