Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Fogadás a szerb vízilabda válogatott tiszteletére

2014.06.27.

Maglai Jenő, Szabadka polgármestere és Vjekoslav Ostrogonac, a Városi Tanács sportért, ifjúságért és turizmusért felelős tagjama a Városháza Kék termében fogadták a szerb vízilabda-válogatott tagjait, Milorad Krivokapićot, Szerbia Vízilabda Szövetségének elnökét és Dejan Savićot, a válogatott szövetségi kapitányát. Szerbia vízilabda válogatottja, az aktuális Európa-bajnok június 24-e és 30-a között városunkban folytatja záró-felkészülését a küszöbönálló Európa-bajnokságra, amelyet július 14-e és 27-e között rendeznek meg Budapesten.

8130_1.jpg

Maglai Jenő polgármester köszöntötte a vízilabda válogatott tagjait és a szerb vízilabda szövetség képviselőit és kívánt nekik kellemes itt tartózkodást városunkban. Hangsúlyozta, hogy Szabadka mindig is olyan város volt, amely támogatta a vízilabdát és a vizes sportokat.

- A felkészülés jó feltételei mellett városunkban komoly támogatásra számíthatnak egy olyan gárdától, amely szereti és támogatja a vízilabdát.A Spartak Vízilabda Klub az elmúlt időszakban nagy kihívásokkal találta magát szemben, de úgy vélem, hogy lassan pont kerül e nehéz időszak végére, mert eltökélt szándékunk segíteni a Spartaknak a fejlődésben. Örülök, hogy városunkban tartózkodnak. A magunk részéről mindent megtettünk, hogy megfelelő feltételeket teremtsünk a minél színvonalasabb felkészülésre a küszöbön álló versenyre – mondta a polgármester.

Milorad Krivokapić megköszönte a fogadást és a vendéglátást, majd hozzátette, hogy a legjobb vízilabdázók Szabadkán otthon érzik magukat.

- Ma ellátogattunk a Spartak Vízilabda Klubba és megismerkedtünk a klubban uralkodó helyzettel.Részemről és attól a szervezettől, amelynek az élén állok, arra számíthatnak, hogy maximálisan támogatjuk a szabadkai vízilabda fejlődését. Mi ezt már most megtettük, egy vízilabda-pálya felszerelését adományoztuk a városnak.A vízilabda a legnagyobb szerb sportmárka- ha a sportban elért eredményekről beszélünk – de ha nem őrizzük és fejlesztjük a bázist, a színvonal csökkeni fog. A Spartaknak egy új női vízilabda szakosztálya is van.Ebben is lehetőségeinkhez mérten igyekszünk maximális figyelmet és segítséget nyújtani – mondta Krivokapić.

Vjekoslav Ostrogonac elmondta, hogy reményei szerint a legjobb pólósok jól érzik magukat Szabadkán, valamint hogy hiszi, a városunkban megtartott előkészületek során megszerzik azt a nyugalmat, amely az éremszerzéshez szükséges. Mert – mint mondta – az eddigi eredményeket figyelembe véve a budapesti Európa-bajnokságon is érmet várunk el a válogatottól.

Dejan Savić a házigazdáknak megköszönte a kivételes vendéglátást és a kiváló felkészülési körülményeket. Egyúttal bejelentette, hogy szombaton,június 28-án 18 óra 45 perces kezdettel, a Spartak Vízilabda Klubbal együttműködvea szerb A és B vízilabda válogatott nyilvános edzőmérkőzést tart a sétaerdei uszodában, a belépés pedig díjtalan.

Референдум

RENDKÍVÜLI HÍREK

Медија-центар и Протокол

Média Központ és Protokoll
ПаркингHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia
Colour Coop