Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Nagytakarítás a III. Központi Helyi Közösségben

2014.06.21.

A III. Központi Helyi Közösség vezetősége ma nagytakarítást szervezett a helyi közösség területén, amelynek során több mint 50 önkéntes távolította el a falfirkákat az egyes épületekről, takarította fel és nyírta a füvet a közterületeken és rendezte a helyi közösség épületének a környékét.A munkálatokat megtekintette Kern Sólya Mária, a polgármester kommunális tevékenységekért és környezetvédelemért felelős segédje.

8089_1.jpg

Kiemelte, hogy a nagytakarítás minden dicséretet megérdemel és hogy példaként állhat más helyi közösségek előtt, hogy miként kell gondoskodni környezetünk rendezéséről.Kern Sólya Mária elégedetten nyilatkozott, hogy a 150.000 dinárt, amelyet a 31. helyi közösségnek a környezet rendezésére kiírt pályázat keretében ítéltek oda 2013-ban megfelelő módon költik el.

- Örömömre szolgál, hogy egy olyan akción lehetek jelen, amelynek célja, hogy mind a helyi közösség, mind pedig városunk tisztább, rendezettebb legyen.Hétfőn,június 24-én kiírjuk a közbeszerzési eljárást és igyekezni fogunk, hogy mind a 37 helyi közösség, amennyi működik Szabadka területén egy-egy dolgozót kapjon a közterületek tisztán tartására.

Elmondta még, hogy a környezetvédelem fejlesztésére tervezett eszközökből a Köztisztasági és Parkosítási Kommunális Közvállalatot valamint a Palics-Ludas Közvállalatot kívánják felszerelni, hogy eredményesebben valósíthassák meg tevékenységi programjaikat.

Szabadka Városa továbbra is támogatja a helyi közösségek tevékenységét, mondta Kern Sólya Máris, és hozzátette, hogy az idén a helyi közösségek számára üzemanyag vásárlására 400.000 dinárt irányoztak elő.

A III. Központi Helyi Közösség tanácsának elnöke,Slobodan Vujković elmondta, hogy a nagytakarítási akció célja a tömbházakban élő polgárok figyelmének a felkeltése, hogy nekik is el kellene kezdeniük a környezetükről való gondoskodást.

Референдум

RENDKÍVÜLI HÍREK

Медија-центар и Протокол

Média Központ és Protokoll
ПаркингHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia
Colour Coop