Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

A Városi stadion igazgatását a Stadion KKV-ra bízták

2014.06.20.

Maglai Jenő, Szabadka polgármestere és VjekoslavOstrogonac, a Városi Tanács sportért, ifjúságért és turizmusért felelős tagja, valamint Tóth Róbert, a Stadion KKV megbízott igazgatója,ma bejárták a Városi stadiont és hivatalosan is bejelentették, hogy Szabadka Város Városi Tanácsa úgy döntött, hogy a Városi stadion igazgatását a Stadion Kommunális Közvállalatra bízza.

8088_1.jpg

- Tegnap hivatalosan is megtörtént a Városi stadion átadása-átvétele a Spartak Labdarúgó Klub és a helyi önkormányzat között, Szabadka Városa pedig az ingatlan használójaként a sportlétesítmény fenntartásával és igazgatásával az általa alapított Stadion Kommunális Közvállalatot bízza meg -jelentette ki Maglai Jenő polgármester.

A Városi stadion átvétele-átadása csak az első lépés – mondta a polgármester, majd így folytatta: a sportlétesítményt a város polgárainak kellene átadni, hiszen ők építették.

- A szabadkai Városi stadion jelenleg állami tulajdonban van, de remélem, hogy az állam nem határoz a Városi stadion privatizálásáról, hanem azt idővel átengedi a városnak, mint tulajdonosnak - mondta Maglai Jenő.

Ugyanakkor megállapította, hogy a Városi stadion rendszeres karbantartása egy újabb kötelezettség a város és a Stadion KKV számára is amikor a sportlétesítményekről van szó. A Városi stadiont, amelyet a SpartakLK, a SpartakNLK és a Spartak Atlétikai Klub használ, fenn kell tartani és biztosítani rendeltetésszerű használatát, vagyis sportrendezvények megtartását.

- Folyamatban van a közbeszerzési eljárás a Városi stadion reflektorokkal történő felszerelése tervdokumentációjának a kidolgozására és én bízom benne, hogy felszerelésük szeptemberig meg is fog történni. Ez a beruházás a városnak 14 millió dinárjába kerül, és így megteremtjük a feltételeket, hogy a Városi stadionban szuperligás mérkőzéseket lehessen megrendezni – hangsúlyozta Maglai Jenő polgármester.

Tóth Róbert azt mondta, hogy egyelőre nem kell csodákra számítani, hanem biztosítani kell a versenyzési feltételeket, a sportesemények megrendezését.

- Megpróbáljuk rendbe tenni a főpályát, az öltözőket, a vizesblokkot és a tetőszerkezetet. Igyekszünk mindent tisztán, rendben tartani, hogy biztosíthassuk a munkafolyamatok minimális szintjét – emelte ki Tóth Róbert.

VjekoslavOstrogonac türelemre intett és annak a reményének adott hangot, hogy az egyébként rendkívül rossz állapotban levő Városi stadiont sikerül minél rövidebb időn belül használhatóvá tenni.

Референдум

RENDKÍVÜLI HÍREK

Медија-центар и Протокол

Média Központ és Protokoll
ПаркингHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia
Colour Coop