Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

A vásári díjak átadásával véget ért a 8. Nemzetközi és Regionális Gazdasági Vásár

2014.06.07.

A vásári díjak és elismerések odaítélésével ma bezárult a 8. Nemzetközi és Regionális Gazdasági Vásár, amelyet a szabadkai Sportcsarnokban rendeztek meg a Kis vállalkozások és régi mesterségek – nagy kihívás az EU küszöbén jelmondat jegyében. A vásáron június 4-e és 7-e között 1.400 négyzetméteres kiállítói területen több mint 240 kiállító mutatkozott be Magyarországról, Svédországból, Bosznia és Hercegovinából, Horvátországból, Romániából, Szerbiából és Montenegróból – az idei vásár partnerországából.

8069_1.jpg

A háromtagú zsűri a standok bejárását követően egyhangú döntéseket hozott a legszebb standért járó – 1., 2. és 3. – díjak odaítéléséről a vállalkozásoknak illetve szervezeteknek.

A 8. Nemzetközi és Regionális Gazdasági Vásár díjait Siniša Babičković, a polgármester nemzetközi együttműködésért és regionális fejlesztésért felelős segédje, Ivan Vojnić Tunić, a szabadkai Körzeti Gazdasági Kamara főtitkára, Kudlik Erika, Szabadka Város helyi fejlesztési irodájának vezetője és Ilinka Vukoja, a Szabadkai Piacok KKV megbízott igazgatója adta át.

A zsűri döntése értelmében a legszebb standért járó díjat a Montenegrói Gazdasági Kamara kapta.

A két egyenrangú második díjat a szabadkai Tehnoserv és a magyar Vidékfejlesztési Minisztérium érdemelte ki.

Két egyenrangú harmadik díjat ítéltek oda, az Eco-Sub szabadkai kft-nek és a magyarországi Érd városának.

A zsűri három különdíjat adományozott: a díjazottak a Sandvikeni Magánvállalatok Szövetsége (Svédország), a Montenegrói Gazdasági Kamara és a Magyar Nemzeti Kereskedőház.

A díjazottak nevében Katarina Gojković, a Montenegrói Gazdasági Kamara képviselője mondott köszönetet. Megköszönte a szervezőknek a vásárra való meghívást. Úgy ítélte meg, hogy egy kitűnően megszervezett vásár ér véget, majd reményének adott hangot, hogy a Montenegrói Gazdasági Kamara jövőre is jelen lesz a szabadkai vásáron.

A vásárszervezők nevében Ilinka Vukoja szólt az egybegyűltekhez. Köszönetet mondott a kiállítóknak, a Körzeti Gazdasági kamarának a vásár szervezésében nyújtott önzetlen támogatásért valamint a látogatóknak a vásár iránt mutatott érdeklődésükért.

A 8. Nemzetközi és Regionális Gazdasági Vásár szervezője a Szabadkai Piacok KKV, védnöke pedig a tartományi gazdasági, foglalkoztatás-ügyi és nemek egyenjogúságáért felelős titkárság és Szabadka Városa volt.

Референдум

RENDKÍVÜLI HÍREK

Медија-центар и Протокол

Média Központ és Protokoll
ПаркингHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia
Colour Coop