Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Továbbra is szolidárisak a szabadkaiak

2014.05.29.

2014. május 17-e és 29-e között az árvíz sújtotta területek lakosságának a megsegítésére szervezett megmozdulás keretében Szabadkán több mint 200 tonna humanitárius segély gyűlt össze, aminek több mint a fele használt ruházat volt.

8051_1.jpg

Az adományok befogadásában, válogatásában és elosztásában a szabadkai Vöröskereszt városi szervezetének több mint 100 önkéntese nyújtott önzetlen segítséget.

A veszélyeztetett területekre eddig összesen 15 szállítmánnyal 79,2 tonna humanitárius segélyt juttattak el.
A szabadkai Vöröskereszt városi szervezete a segélyt a rendkívüli helyzetek törzskarainak, a veszélyeztetett területek Vöröskereszt szervezeteinek és a Vajdasági Vöröskeresztnek a kérései alapján állította össze.

A legfontosabb árucsoportok a következők voltak: konzervek (vagdalt hús, pástétom, készétel), babaételek és szörpök, édesipari termékek, készlevesek, alma, burgonya, palackozott víz, liszt, tisztálkodási szerek (szappan, sampon, fogkrém, pelenka, törlőkendő, WC-papír, papírtörlők), fertőtlenítő szerek, ruhanemű, takarmány tömény tápok illetve szálastakarmány formájában.

A humanitárius segély célállomásai a következő települések voltak: Ub, Sremska Mitrovica (2 szállítmány), Bijeljina, Krupanj, Šid, Koceljeva, Paraćin, Smederevska Palanka, Trstenik, a Stari grad-i Vöröskereszt, Šid –Jamena és a Vajdasági Vöröskereszt (3 szállítmány).

A szabadkai Vöröskereszt városi szervezete a továbbiakban is a terepről érkező igényekkel összhangban indítja útra a segélyszállítmányokat.

Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMédia Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop