Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Segély Koceljevónak, Paraćinnak, Trsteniknek...

2014.05.23.

2014. május 22-én és 23-án, a Szabadka Város szintjén szervezett és koordinált humanitárius akció hatodik és hetedik napján a Vöröskereszt szabadkai városi szervezete továbbra is fogadta a polgárok és a gazdasági társaságok adományait.

8045_1.jpg

Érezhetően csökkent az adományozó polgárok száma, ugyanakkor viszont nőtt a gazdasági társaságok, intézmények és szervezetek száma, amelyek segélyadományokat adtak át. A legutóbbi felkéréssel összhangban elsősorban ivóvíz, tisztálkodási szerek, tartós élelmiszerek valamint babaápolási szerek érkeztek a befogadó helyre.

A Szabadka Városában működő rendkívüli helyzetek városi törzskarának 2014. május 22-én elfogadott határozatával összhangban, mivel az emberbaráti segélyt négy kihelyezett raktárban is tárolják, válogatják és készítik elő szállításra, a humanitárius segélyt a szabadkai Vöröskereszt városi szervezetében, a Fasizmus áldozatai tér 3-as szám alatt veszik át minden nap 8 és 14 óra között.

A szükséges és igényelt segély szerkezete a következő: palackozott ivóvíz, tisztálkodási szerek, tartósított élelmiszerek, bébiételek továbbá gyermek- és felnőtt pelenkák.

A begyűjtött segélyadományok idejekorán és szervezetten történő elosztása és a veszélyeztetett területekre történő eljuttatása érdekében az Észak-bácskai Körzet vezetője megbeszélést kezdeményezett a szállítmányozók szervezeteivel. Meghatározták a prioritásokat valamint a szabadkai Vöröskereszt városi szervezete és a szállítmány-szervezők és szállítmányozók közötti kommunikáció módját, mivel közvetlenül ők bonyolítják le a segély szállítását.

Ma, május 23-án a veszélyeztetett területekre, Koceljevóba a rendkívüli helyzetek törzskara 10 tonna jószágtakarmányt, Paraćinba a Vöröskereszt öt tonna élelmiszert és tisztálkodási szereket, valamint a Vajdasági Vöröskereszt hat tonna élelmiszert és tisztálkodási szereket indított útnak.

Szombaton, május 24-én a veszélyeztetett területekre, Paraćinba a Vöröskereszt 24 raklap (20.640 liter) palackozott vizet, a Vöröskereszt Šidre és Sremska Mitrovicára – a befogadó központokba - 1.703 kilogramm almát és Trstenikre 24 tonna bálázott lucernát küld.

Референдум

RENDKÍVÜLI HÍREK

Медија-центар и Протокол

Média Központ és Protokoll
ПаркингHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia
Colour Coop