Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Segély Krupanj község polgárainak

2014.05.21.

Ma, 2014. május 21-én, a rendkívüli helyzetek városi törzskarának reggeli határozata alapján, Szabadka Város, a Vöröskereszt városi szervezetének ajánlásával humanitárius segélyt küldött az árvíz sújtotta Krupanj község polgárainak.

8034_1.jpg

A segély 13 órakor indult a  Vöröskereszt Bittermann Károly utcai raktárából, amely a következőket tartalmazza: liszt -1.000 kg; palackozott ásványvíz - 1.680 liter; tartós élelmiszer 2.000 darab; pelenka 70 csomag; felnőtt pelenka - 10 csomag; tisztálkodási szerek - 15 doboz (225 kg); ruhaneműk - 1.800 kg; takarók és plédek - 80 darab.

A segélygyűjtés tovább folytatódik. A fennmaradt árut a Szerbiai Vöröskereszt segítségével, a Szerbiai és a Vajdasági Vöröskereszt koordinált tevékenysége keretében juttatják el a veszélyeztetett területekre.

A csantavéri Gebi takarmánykeverő vállalat, csütörtökön reggel, május 22-én, 15 tonna állateledelt jutatt el Krupanj község területére.

2014. május 20-án, kedden, Szabadka Város szintjén koordinált humanitárius akció 4. napján a Vöröskereszt szabadkai városi szervezete a polgároktól a következő adományokat vette át: ruhanemű (gyermek és felnőtt) – 10.000 kg; takarók (plédek és paplanok) – 50 kg; palackozott víz – 1.500 liter; tartós élelmiszer – 500 kg; papíráru és tisztálkodási szerek – 150 kg.

A szabadkai Vöröskereszt helyiségeiben a nap folyamán 415 polgár és hat gazdasági társaság adta le segélyadományát.

A humanitárius segély befogadásában és válogatásában a Szabadkai Vöröskereszt állandó alkalmazottai mellett mintegy 80 önkéntes vesz részt (a Vöröskereszt ifjúsági szervezetének a tagjai, a vízi mentők, az Egészségügyi Középiskola és az Építőmérnöki Kar egyetemista parlamentjének tagjai).

A Vöröskereszt szabadkai szervezete péntek, május 16-ka óta 8-tól 20 óráig állandó ügyeletet tart, a Fasizmus áldozatainak tere 3. szám alatti helyiségeiben a polgárok által felajánlott humanitárius segély befogadására.

A Vöröskereszt illetékesei arra kérik a polgárokat, hogy segélyként tisztálkodási szereket és tartós élelmiszereket hozzanak a rászorulók megsegítésére.

Szabadka Város rendkívüli helyzetekkel foglalkozó törzskara folyamatosan ülésezik, állandó készültségben áll, a tevékenységeket folyamatosan koordinálja az illetékes szervekkel és ügyeletes szolgálatokkal.

Референдум

RENDKÍVÜLI HÍREK

Медија-центар и Протокол

Média Központ és Protokoll
ПаркингHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia
Colour Coop