Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Folytatódik a segélygyűjtés

2014.05.20.

2014. május 19-én (hétfőn), a Szabadka Város szintjén szervezett és koordinált humanitárius akció 3. napján a Vöröskereszt szabadkai városi szervezete a polgároktól a következő adományokat vette át: ruhanemű (gyermek és felnőtt) – 10.000 kg; takarók (plédek és paplanok) – 250 kg; palackozott víz – 2.000 liter; tartós élelmiszer – 1.000 kg; papíráru és tisztálkodási szerek – 200 kg.

8032_1.jpg

A fennmaradt árut a Szerbiai Vöröskereszt segítségével, a Szerbiai és a Vajdasági Vöröskereszt koordinált tevékenysége keretében juttatják el a veszélyeztetett területekre. A segélygyűjtés tovább folytatódik.

A szabadkai Vöröskereszt helyiségeiben a nap folyamán 425 polgár és hét gazdasági társaság adta le segélyadományát.

A humanitárius segély befogadásában és válogatásában a Szabadkai Vöröskereszt állandó alkalmazottai mellett mintegy 80 önkéntes vett részt (a három befogadó helyen a Vöröskereszt ifjúsági szervezetének a tagjai, a vízi mentők, az Egészségügyi Középiskola és az Építőmérnöki Kar egyetemista parlamentjének a tagjai segédkeztek).

A Szabadkai Vöröskereszt önkéntesei késő éjjelig dolgoztak a humanitárius segély szétválogatásán, amely szállításra kész.

A szabadkai Vöröskereszt városi szervezetének illetékesei arra kérik a polgárokat, hogy mostantól segélyként csupán tisztálkodási szereket és tartós élelmiszereket hozzanak a rászorulók megsegítésére.

Szabadka Város rendkívüli helyzetekkel foglalkozó törzskara folyamatosan ülésezik, állandó készültségben áll, a tevékenységeket folyamatosan koordinálja az illetékes szervekkel és ügyeletes szolgálatokkal.

Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMédia Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop