Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Humanitárius segély Ub polgárainak

2014.05.17.

A rendkívüli helyzetek városi törzskarának határozata alapján Szabadka Város a Vöröskereszt városi szervezetével együttműködve humanitárius segélyt küldött az árvíz sújtotta Ub község polgárainak. A Vöröskereszt Bittermann Károly utcai raktárából ma 11 órakor az Ivašped tehergépkocsija a helyi önkormányzat és a Vöröskereszt képviselőinek a kíséretében 5.000 liter ivóvízzel és 8.000 konzervvel indult el Ubra.

8024_1.jpg

Szabadka Város és a Vöröskereszt szabadkai városi szervezete támogatást nyújtott a Szerbiai Vasutak szabadkai dolgozóinak is, akik május 16-án késő este indultak el Šabacra. A város fedezte a buszköltségeket, a Vöröskereszt pedig gumicsizmákat és ételcsomagokat biztosított.

A Vöröskereszt szabadkai városi szervezete tegnap óta 8-tól 20 óráig állandó ügyeletet tart a Fasizmus áldozatainak tere 3. szám alatti helyiségeiben a polgárok által felajánlott humanitárius segély befogadására.

A szabadkai Vöröskereszt illetékesei arra kérik a polgárokat, hogy humanitárius segélyként ruhaneműt (baba-, gyermek- és felnőtt ruházatot), takarókat hozzanak, az élelmiszerek közül pedig csak gyárilag csomagolt termékek jöhetnek számításba, friss élelmiszerek, tej és tejtermékek, hús és füstölt áru viszont nem.

Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMédia Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop