Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Szerződést írt alá a Város és a Subotica-trans Közvállalat

2014.04.30.

Maglai Jenő, Szabadka polgármestere és Aleksandar Aleksić, a Subotica-trans Utasszállító Közvállalat megbízott igazgatója ma, szerződést írt alá Szabadka Városnak és a Subotica-trans KV-nak a városi és peremvárosi utasszállítás kommunális tevékenységként való végzésével kapcsolatos egymás közti jogaik és kötelezettségeik szabályzásáról. A szerződést azzal a céllal írták alá, hogy rendezzék és fejlesszék Szabadkán a szállítási szolgáltatások piacát, továbbá hogy biztosítsák ennek a tevékenységnek a folyamatos pénzelését.

7984_1.jpg

Maglai Jenő polgármester ebből az alkalomból kiemelte, hogy több évtized után először jött létre szerződéses viszony Szabadka Város és a Subotica-trans KV között, amelyben szabályozzák a város területén történő utasszállítás megszervezésével és pénzelésével kapcsolatos jogokat és kötelezettségeket.

Szabadka Város először vállalat szerződéses kötelezettséget a közúti utasszállítás pénzelésére, a Subotica-trans pedig köteles teljesíteni a Város által megrendelt szolgáltatásokat. Szabadka Város kötelezettséget vállalt, hogy 2014-ben biztosítja azokat az eszközöket a közvállalat számára, amelyek a leszerződött szállítási szolgáltatások előállítási költségei és a Subotica-trans KV kommunális tevékenységből megvalósuló bevételei közötti különbség 50 százalékát teszik ki.  A helyi önkormányzat minden következő évben az előző évihez képest 10 százalékkal növeli a részesedését, mindaddig, amíg teljesen fedni tudja a keletkező összes költséget - hangsúlyozta Maglai Jenő.

A szerződés hat évre szól.

POLGÁRMESTERI KABINET

Szerződés

kandidatura

Népszámlálás

Izbori za članove nacionalnih saveta

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Média Központ és ProtokollLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságSzabadka város fejlesztési tervePlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop

 

festivals("$this->lg"); ?>