Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Beharangozták a motoros idény kezdetét

2014.04.24.

A Városháza Média Központjában megtartott sajtótájékoztatón bejelentették, hogy az Old Bikers Motorosklub idénynyitó rendezvényét és a 4. Nemzetközi jótékonysági megmozdulást Open moto season 2014 elnevezéssel szombaton 10 órai kezdettel tartják meg a Hajdújárási Helyi Közösségben.

7978_1.jpg

A műsor ünnepi részében, amely délben kezdődik, a vendégeket Magyarország és Horvátország szabadkai főkonzuljai is köszöntik – mondta a Vajdasági Old Bikers Motorosklub elnöke, Ficsor Gyula. Szentkúton 13 órakor a pravoszláv és katolikus papok megszentelik a motorokat.

A szabadkai Old Timer Klub, vagyis a régi járművek kedvelőit tömörítő egyesület elnöke, Tomislav Vidaković elmondta, hogy 15 órától a "régi motorosok" bemutatják járműveiket a már hagyományos motoros menetoszlopban, amely végighalad Hajdújáráson, Palicson és Szabadkán.

A jótékonysági akció során összegyűlő adományt a Közkórház gyermekosztályának valamint a szegény sorsú gyermekek napközijének, a hajdújárási Lurkóháznak a megsegítésére fordítják. A rendezvényt támogatja a helyi önkormányzat, a belépés pedig ingyenes.

Az Old Timer Klub idei legnagyobb rendezvényét július 4-e és 6-a között rendezik meg a Szabadság téren és Palicson, ahol mintegy 100 régi gépjárművet mutatnak be.

Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMédia Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop