Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Megnyílt a Regionális Virágkiállítás

2014.04.24.

A sorrendben III. Garden Flora Regionális Virágkiállítás ma nyílt meg a Köztársaság téren a kék szökőkútnál. A kiállításon 19 vállalkozás mutatkozik be, a cél pedig népszerűsíteni a város és környékének virágtermelőit. A rendezvény szervezője a Szabadkai Paraszt Egyesület.

7973_1.jpg

A kiállítást Maglai Jenő, Szabadka polgármestere nyitotta meg, kiemelve, hogy nagy örömére szolgál, amiért a szép rendezvény iránt ilyen sok szabadkai érdeklődik.

- Úgy vélem, hogy a virágkiállítás a város központi tere az elkövetkező néhány napra még inkább megszépül, külön virágdíszbe öltözik. Remélem, hogy számos polgártársunk kap kedvet a virágültetéshez, a környezetszépítéshez – mindannyiunk örömére. Szeretném, ha rendszeressé válna ez a rendezvény, mert igencsak megszépíti a városközpontot – emelte ki a polgármester.

A kiállítás célja növelni a helyi virágtermelők versenyképességét – emelte ki a megnyitón Kiss Árpád, a Szabadkai Paraszt Egyesület elnöke.

- Véleményem szerint a szabadkai régió virágtermesztői a kis- és közepes vállalkozások között vezető helyet foglalnak el az országban, egyelőre azonban ipari szintű virágtermesztés még nincs a térségben. A foglalkoztatás és a város gazdasága szempontjából azonban sokkal fontosabbak a kis- és közepes vállalkozások, mivel sok kétkezi munkára, munkásra van szükség, sok embert foglalkoztatnak és számos családi gazdaság ebből a mezőgazdasági termelésből él – emelte ki Kiss Árpád.

A kiállítás vasárnapig, április 27-ig lesz nyitva reggel 8-tól este 8 óráig.

Референдум

RENDKÍVÜLI HÍREK

Медија-центар и Протокол

Média Központ és Protokoll
ПаркингHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia
Colour Coop