Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Fogadás az Új Delhiben megrendezett rajzpályázat nyertesei számára

2014.01.21.

Maglai Jenő, Szabadka Város polgármestere ma, tizennégy szabadkai diákot fogadott a Városháza kék termében, akik 2009-ben, 2010-ben és 2011-ben díjat nyertek az indiai Shankar Alapítvány által minden évben, Új Delhiben megrendezett nemzetközi rajzpályázaton.

7652_1.jpg

A polgármester üdvözölte a díjazott diákokat és gratulált nekik a távoli Indiában elért nemzetközi eredményekért.

- Tanáraitoktól tudom, hogy egy rangos rajzpályázatról van szó, és hogy szorgalmasan, nagy kitartással dolgoztatok, rajzoltatok. Nagyon örülök annak, hogy tehetségeteket, igyekezeteteket és kitartó munkátokat oklevelekkel és díjakkal jutalmazták Új Delhiben, és hogy ily módon városunk hírnevét is öregbítitek az ország határain kívül. Ezzel a mai fogadással is bizonyítani szeretnénk, hogy hálásak vagyunk azoknak a fiatal polgártársainknak, akik sikereket aratnak a hazai vagy külföldi versenyeken és pályázatokon, és külön figyelemben részesítjük őket. Kívánom, hogy a jövőbeni versenyeken, pályázatokon is kiemelkedő eredményeket érjetek el mondta Maglai Jenő.

A díjak hosszú ideig utaztak városunkba és ez idő alatt a gyerekek is idősebbek lettek már, mondta Grubanov Martinek Emília, a Jovan Jovanović Zmaj Általános Iskola tanára és az EmArt Képzőművészeti műhely vezetője, aki megköszönte a polgármesternek a szívélyes fogadtatást. Megjegyezte, hogy nem tudja, miért késtek ilyen sokat az érmek és az oklevelek, de az elismerés megérte a fáradságot és az igyekezetet.

- A díjazott gyerekek, szüleik és felkészítő tanáraik nevében köszönjük a polgármesternek, hogy fogadott bennünket a Városházán és a diákoknak átadta az okleveleket és érmeket. Ez az elismeréshez vezető út igen hosszadalmas és nem mindennapi volt, de végül minden úgy történt, ahogy szerettük volna. Kétévnyi kutatás után az Indiában szerzett elismerések és díjak Szabadkára kerültek, azok kezébe, akiket megilletnek. Köszönetet szeretnék nyilvánítani a Szerb Köztársaság Külügyminisztériumának és országunk indiai nagykövetségének a díjak felkutatásában nyújtott önzetlen segítségért - mondta Grubanov Martinek Emília.

Az indiai Shankar Alapítvány nemzetközi rajzpályázatán díjat nyert gyermekek közül akkoriban még kettő óvodás volt, tízen az EmArt képzőművészeti műhely tagjai, egy gyermek a Đuro Salaj, egy pedig a hajdújárási Petőfi Sándor Általános Iskola diákja.

Polgármesteri kabinet

Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMédia Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop