Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Kern Sólya Mária kabinetjében gratulált Bunford Tivadarnak, a sikeres szabadkai vállalkozónak

2013.05.28.

Bunford Tivadar szabadkai vállalkozót kabinetjében fogadta Kern Sólya Mária, a Városi Képviselő-testület elnöke és gratulált neki kimagasló sikereiért. Bunford Tivadart, a szabadkai Masterplast YU és a Masterplast Group International dél-európai régiójának igazgatóját egy nyolcvan tagú hazai szakemberekből, menedzserekből és vállalkozókból álló partnercsoport megválasztotta az elmúlt évtized harmadik legjobb szerbiai vállalkozójának.

6838_1.jpg

Bunford Tivadar számos egyéb szervezetben is tevékenykedik, többek között a Háló Vajdasági Fejlesztési Alapítvány szabadkai irodájának igazgatói posztján is helyt áll. A beszélgetés során az üzletember elmondta, hogy további nagyszabású tervei is vannak, ezek megvalósításához Kern Sólya Mária jó egészséget, erőt és kitartást kívánt: "Bunford Tivadar kitartó, kemény munkával érdemelte ki ezt a rangos elismerést, szerényen teszi dolgát és kevesen tudják, milyen nemes szív lakozik benne, számos alkalommal segített – támogatta a bajba jutottakat" - emelte ki az elnökasszony.

Kern Sólya Mária a találkozót Kalmár Ferenc szobrász alkotásának odaajándékozásával tette emlékezetessé. Kalmár Ferenc Pro Urbe díjas művész a napokban töltötte be 85-ik születésnapját, az elnökasszony ezúton kívánt neki is jó egészséget.


Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMédia Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop