Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Jószomszédi gondoskodás a kicsinyekről

2011.02.22.

Saša Vučinić, Szabadka polgármestere részt vett a nagyradanováci Pinokkió óvodában rendezett ünnepségen, melyet a Metro Cash&Carry vállalat adományának realizációja kapcsán  rendeztek. A vállalat az adományt a szabadkai disztribúciós központjának ünnepélyes megnyitója alkalmával adta át a Naša radost Iskoláskor Előtti Intézménynek. A Naša radost illetékesei úgy döntöttek, hogy a segélyből 550.000 dinárt új bútorzat, ágyak, asztalok, székek vásárlására és gyermeksarkok kialakítására fordítják a Pinokkió óvodában, és 300.000 dinárt a palicsi Kalimero óvodában.

4004_1.jpg

- Már az előző beruházókkal is sikerült kialakítanunk egy olyan gyakorlatot, hogy beruházásaik megkezdésekor és befejezésekor támogatást nyújtanak azoknak, akiknek arra szükségük van, s a Metro Cash&Carry vállalat a lehető legjobb módon folytatta ezt a hagyományt, amikor nyolcezer eurót adományozott a szabadkai óvodásoknak és napköziseknek. A Pinokkió és a Kalimero óvodák gyermekei és szüleik nevében is köszönettel tartozunk a vállalatnak, mely a legmegfelelőbb módon csatlakozott városunkhoz, támogatva azokat, akiknek segítségre volt szükségük, hangsúlyozta Vučinić.

Dragan Dulić, a Metro Cash&Carry disztribúciós központ igazgatója azt mondta, hogy nagyon boldog, hogy sikerült örömet szerezni  ezeknek a gyerekeknek.

- Ez volt a célunk. Köszönöm  Szabadka városának és a Naša radost Iskoláskor Előtti Intézménynek, hogy lehetővé tették számunkra, hogy bizonyíthassunk, s ne csak úgy tekintsenek ránk, mint egy jól működő válallatra, hanem példás polgártársakat, a radanováci és palicsi óvodások jó szomszédait lássák bennünk, mondta Dragan Dulić.

Dujo Runje, a Naša radost Iskoláskor Előtti Intézmény pedagógiai-pszichológiai szolgálatának koordinatora megköszönte a Metro Cash&Carry vállalatnak az adományt, s kiemelte, dicséretre méltó dolog, hogy még ma is vannak olyan emberek, akik hajlandók lemondani saját profitjuk egy részéről a gyermekek javára, és hangsúlyozta, hogy a helyi önkormányzat is sokat tesz az iskoláskor előtti intézmény érdekében.

- Büszkék vagyunk arra, hogy a város megfelelően gondoskodik a Naša radost intézményről, mert állítom, hogy éppen Szabadkán van a legtöbb óvoda és napközi, mondta Dujo Runje.

 

Референдум

RENDKÍVÜLI HÍREK

Медија-центар и Протокол

Média Központ és Protokoll
ПаркингHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia
Colour Coop