Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Utakra - 720 millió dinár

2011.02.07.

Josip Kovač Striko a városi Építési Igazgatóság igazgatójának elmondása szerint annak ellenére, hogy még nincs pontosan meghatározva milyen pénzeszközökből, de a szabadkai közúti infrastruktúrába 2011. folyamán összesen mintegy 720 millió dinárt kellene befektetni.

3964_1.jpg

- Tavaly bizonyos okokból kifolyólag 37 utca nem lett leaszfaltozva, habár a tervek már júniusban elkészültek, és át lettek adva a Nagyberuházási Alapnak. A kivitelezők jogvédelmi ügynöksége dolgozik az eset megoldásán, és információink szerint a napokban várható, hogy meghozzák a döntést és az Alap végre bevezeti a kivitelezőt a munkába. Emlékeztetőül elmondanám, hogy ezeknek a munkálatoknak az értéke az előszámla alapján 280 millió dinár volt, mondta Josip Kovač Striko.

A Metróhoz vezető bekötőutak is elkészültek határidőn belül 2010. folyamán, s emellett 63 kritikus állapotban levő utcára vonatkozó projekthez is hozzáfogtunk.

- Úgy terveztük, hogy a Nagyberuházási Alapnál az előszámítások szerinti 440 millió dinár értékű projektumokkal pályázzunk. Ezeknek a terveknek a 80 százalékával elkészültünk, az építési engedéllyel együtt, de február 15-éig mindegyiket befejezzük. A városi Építési Igazgatóság történetében egyébként soha nem volt ilyen szinten előkészítve a dokumentáció. Mindig kész projektumok nélkül pályázott a vállalat. Most lehetőségünk van arra, hogy elsőként lépjünk fel kész tervekkel és építési engedélyekkel, és így előnyt szerezzünk más városokkal szemben, hangsúlyozta Josip Kovač Striko

Референдум

RENDKÍVÜLI HÍREK

Медија-центар и Протокол

Média Központ és Protokoll
ПаркингHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia
Colour Coop