Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

A rendelők rendelési ideje változatlan

2011.02.03.

Csantavéren, Bajmokon  és a környékbeli településeken a lakosok továbbra is megfelelő betegellátásban részesülnek, és teljesen téves az az információ, hogy ezeken a településeken megszűnt az ügyelet a rendelőkben.

3937_2.jpg

Az Egészségház 2011. január 26-án találkozót kezdeményezett a Bajmok Helyi Közösség vezetőségével azzal a javaslattal kapcsolatban, hogy jobban kellene megszervezni az orvosok munkaidő beosztását a rendelőben, mivel a lakosság elégedetlen, amiért nem tudnak bejutni  választott orvosukhoz. Az Egészségház javaslata az volt, hogy szüntessék be a többműszakos  munkát, hogy a rendelőben minden nap öt orvos tudjon rendelni, éjszakára pedig külön csoportot alakítsanak sürgősségi egészségügyi ellátásra, amely a betegeket ellátná. A vita azzal a döntéssel zárult, hogy várni kell bizonyos ideig, amíg a helyi közösség közgyűlése megvitatja a javaslatot.  Az egészségházak találkozóján Csantavér nem is került szóba.

Tehát még egyszer nyomatékosan ki kell emelni, hogy továbbra is minden úgy működik, mint korábban, és az illetékesek nem fognak semmilyen elsietett döntéseket hozni, s minden másféle magyarázat a politika szüleménye.

Szabadka város az elmúlt évben elsődleges egészségügyi védelem céljából két új rendelőt nyitott meg a Kisbajmok HK és a Zorka HK területén, míg Bajmok HK rendelőjének felújítására 5.050.000 dinárt fektetett be. Ez világosan mutatja, hogy a város vezetősége nem szándékozik csökkenteni az egészségügyi szolgáltatás terjedelmét és minőségét a helyi közösségek területén.

                                             Biacsi Mária, Szabadka Városi Tanácsának tagja

 

Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMédia Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop