Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Lesz még jegy a Gibonni koncertre

2010.11.28.

Habár Szabadkán már minden jegy elkelt a népszerű horvát zenész, Gibonni december 1-jei koncertjére, a Bunjevačko kolo mint szervező úgy döntött, hogy megörvendezteti azokat a rajongókat, akiknek nem sikerült jegyhez jutniuk. Hétfőn két újvidéki elárusítóhelyen, a Gigstix-ben és a Pariski magazinban áruba bocsátanak még 200 belépőjegyet azok részére, akik az utolsó pillanatokra hagyták a megvételét, mondta Davor Dulić, Gibonni szabadkai koncertjének szervezője. - Ugyanígy teszünk a szabadkai Bunjevačko kolóban is, s ezek valóban az utolsó jegyek lesznek, abból az 5000-ből, amennyit összesen nyomtattunk, - jelentette ki Dulić.

3827_1.jpg

Gibonni csapata jó hangulatban várja a népszerű horvát énekes első szerbiai fellépését. A legjobb audio-vizuális élménnyel készülnek a zágrábiak, amihez a kellékek a koncert előtti napon érkeznek Szabadkára. A szabadkai Sportcsarnokban kiegészítő áramellátásra lesz szükség ahhoz, hogy elegendő villamos energiát tudjanak biztosítani a koncerthez, ez is alátámasztja, milyen nagyszabású lesz a produkció.

A szervező felkéri a szabadkai polgárokat, hogy a koncertre gyalog menjenek, parkolási lehetőséget biztosítva ezzel a Tito marsall sugárúton a belgrádi, újvidéki és más szerbiai városból érkező nézőknek. A december 1-jén 20 órakor kezdődő Gibonni koncertre a biztonsági intézkedések keretében már 18 órakor megnyitják a Sportcsarnok bejáratait.

 

Референдум

RENDKÍVÜLI HÍREK

Медија-центар и Протокол

Média Központ és Protokoll
ПаркингHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia
Colour Coop