Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Telket kapott Kisbajmokon a Norma group

2010.11.22.

A városi képviselő-testület mai rendkívüli ülésén a tanácsnokok szavazattöbbséggel elfogadták az állami tulajdonú építési teleknek a Norma grupa d.o.o. Beograd cég javára történő térítésmentes átadásáról szóló határozatot.

A tanácsnokok Saša Vučinić polgármester hatalmazták fel a német beruházóval kötendő szerződés aláírásával, mely vállalat a Kisbajmok ipari övezetben levő építési telken gyárat fog létesíteni autóalkatrészek gyártására.  A Norma grupa befektetésének értéke mintegy 12 millió euró.

3824_1.jpg


A szerb kormány, annak a rendeletének alapján, mely szerint a helyi önkormányzatok térítésmentesen adhatnak át építési telkeket, előzetes jóváhagyását adta a képviselő-testület mai rendkívüli ülésén megvitatott szerződés javaslatra. A Norma grupa cégnek átadott telek területe 3 hektár 13 ár és 78 négyzetméter, értéke 305 ezer euró, és erre az összegre a beruházó banki garanciát fog adni. A városnak jövő év június 1-jéig kell biztosítania a telek közműellátottságát, a Normának pedig felépíteni a gyárat, melyben már az első évben 140 munkást fognak alkalmazni, összesen pedig legalább 250 személyt. A német partner ugyanakkor vállalta azt a feltételt is, hogy 2015-ig nem adhatja el a telket.

Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMédia Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop