Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Fejlett elektromos infrastruktúra a szabadkai ipari övezetekben

2010.09.15.

A Városházán ma közös beruházásról szóló szerződéskötésre került sor a város és az Elektrovojvodina Közvállalat között, mégpedig elektromos létesítmények kiépítésére vonatkozóan a város ipari és kereskedelmi övezeteinek egyes részeiben. A szerződés összesen 103 millió dinár értékű beruházásra vonatkozik, és a tervek szerint idén és jövőre fogják realizálni. Az Elektrovojvodina  még ebben az évben 37 millió dinárt fog befektetni, jövőre pedig a várossal közösen körülbelül 70 milliót fordítanak majd erre a célra. Három olyan helyen építik ki a villanyhálózatot, melyek ipari övezetek lesznek: Kisbajmokon,  a valamikori Petar Drapšin kaszárnya területén és Nagyfényen.

3617_1.jpg

A társfinanszírozással történő építkezésről szóló szerződést az Elektrovojvodina  szabadkai Áramszolgáltatója, a városi Építési Igazgatóság KV és a Gazdaségi és Technológiai Parkok KV kötötte meg. A szerződő felek mellett Tomislav Papić , az Elektrovojvodina igazgatója és Saša Vučinić , Szabadka polgármestere is aláírta a szerződés jóváhagyását. Mindketten hangsúlyozták, hogy a vállalat és a város között jó az együttműködést, amit a jövőben, a következő projektek során tovább kívánnak bővíteni.
A ma aláírt közös beruházással nem csak az ipari és kereskedelmi övezetek infrastruktúrája fog javulni, hanem a környéken élő többi fogyasztó áramellátása is. Emellett idén az Elektrovojvodina mintegy 10 millió dinárt fektet be 5 távvezeték áthelyezésére arról a nyomvonalról, melyen a korridor 10-es közlekedési folyosó fog áthaladni.

Референдум

RENDKÍVÜLI HÍREK

Медија-центар и Протокол

Média Központ és Protokoll
ПаркингHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia
Colour Coop