Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Drágulnak a buszjegyek 2010. július 1-jétől

2010.06.30.

A városi járatokon július 1-jétől 50 dinár lesz a buszjegy ára. A 6 százalékos áremelést mai ülésén hagyta jóvá a Városi Tanács, a Subotica-trans Közvállalat működési programjával és a Szerb kormány utasításaival összhangban. A városi utasszállító vállalat többi szolgáltatásai is 6 százalékkal drágultak, beleértve a városközi utasszállítást is.

3410_1.jpg

A Városi Tanács meghatározta a város területén lévő építmények piaci átlagárát, s ezek alapján történik majd idén a vagyonadó elszámolása a természetes személyek esetében. A lakások és lakóházak négyzetméterének átlagos piaci értéke 64.307 dinár, az üzlethelyiségeké 108.261,12 dinár, a pihenés és rekreáció célú építmények esetében 43.304,45 dinár, a garázsok és más építményekre vonatkozóan pedig 39.602,07 dinár lesz.

A városi képviselő-testület elé terjesztették a forrásbevételek alapján elszámolt kamatok törléséről szóló rendelet javaslatot, mellyel törlik a szabadkai Bratstvo vállalat 8.437.901,06 dinár összegű kötelezettségeit.

A tanács meghozta a Szabadka Város területén kisebb előre gyártott építmények (kioszkok) elhelyezési tervét, melyről még a képviselő-testületnek döntenie kell.

 

Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMédia Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop