Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Üzembe helyezték a békovai vízkivételi művet

2010.06.10.

Szabadka polgármestere, Saša Vučinić ma Békova településen üzembe helyezte a hidroforral, automatikus klóradagolóval és vízminőség-ellenőrzővel ellátott vízkivételi művet és a felújított, automata vezérlésű kutat. Továbbá Bogdan Labannal, a szabadkai áramszolgáltató igazgatójával közösen átadták azt az újtranszformátort, amely többek között biztosítja majd az új vízkivételi mű stabil áramellátását.

3357_1.jpg

Ez az utolsó előtti lépés a békovai lakosok azon - több évtizedes - törekvéseinek sorában, hogy házaikba minőséges ivóvizet vezessenek. A munkálatokat a Tartományi Nagyberuházási alap támogatta 30 millió dinárral, míg a fennmaradó pénzt az önkormányzat, a Vízművek és Csatornázási KKV, valamint a helyi közösség biztosították.  

- Ez egy újabb példája annak, hogy konkrét intézkedéseket teszünk annak érdekében, hogy a város környéki települések lakói is élvezhessék ugyanazokat a civilizációs vívmányokat, mint a városlakók - mondta Saša Vučinić polgármester. Majd az új kútból nyert vízzel teli pohárral kezében mondott köszönetet Roka Babičkovićnak, aki Lazo Vujković Cvijanovval és Jakov Vujković Cvijanovval közösen ajándékozták azt a földterületet, melyen a békovai vízellátó rendszer e fontos létesítménye épült.

Békova lakói és a Vízművek és Csatornázási KKV a következő két hónapban egyeztethetik a házak vízhálózatra való csatlakoztatásának feltételeit.

 

Референдум

RENDKÍVÜLI HÍREK

Медија-центар и Протокол

Média Központ és Protokoll
ПаркингHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia
Colour Coop