Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Június 5-én nagytakarítás lesz Szabadkán

2010.06.04.

A Környezetvédelmi és Területrendezési Minisztérium június 5-e, a Környezetvédelem Világnapja alkalmából idén a „Tisztítsuk meg Szerbiát" elnevezésű kampány keretében nagytakarítási akciót szervezett.

3324_1.jpg

Szabadka város bekapcsolódik ebbe az akcióba, ezért kérjük, csatlakozzanak és tisztítsuk meg együtt városunkat.  Jöjjenek el szombaton, június 5-én a palicsi Nagyteraszhoz, ahol 10 órakor lesz a gyülekezés. Az autóbuszok 9 és 9 óra 15 perc között indulnak az Újvárosháza elől, és  megállnak a 6-os járat mindegyik megállóján.

Ha közvetlen környezetét szeretné szebbé tenni, akkor saját helyi közösségében vegyen részt a nagytakarításban, a tervezett munka helyszíneiről is ott kaphat felvilágosítást.

Közös erővel és igyekezettel tegyük szebbé és tisztábbá városunkat!  A Környezetvédelem Világnapján tegyük rendbe udvarunkat, kertjeinket, a füves területeket és otthonunkat!

Ne feledjék, június 5-én 10 órakor nagytakarítás lesz Szabadkán!

Tájékoztatás az Öko-utcáról:

Június 5-e, a Környezetvédelem Világnapja alkalmából tervezett rendezvény keretében Szabadka város már másodízben szervezi meg az Öko-utcát. A tervek szerint június 4-én, pénteken került volna rá sor, de a kedvezőtlen időjárás miatt a rendezvényt hétfőn, június 7-én fogjuk megtartani 17-től 20 óráig a Városháza díszbejárata és a kék szökőkút közötti területen.

Ezúton is szeretnénk meghívni polgártársainkat, hogy jöjjenek el és sétáljanak egyet az Öko-utcában, ahol a szabadkai vállalatok, közvállalatok, intézmények, szervezetek és egyesületek interaktív módon mutatják be a környezetvédelem terén kifejtett tevékenységeiket. A látogatókat gazdag szórakoztató műsor fogadja, és számos díjjal is készültünk. Garantáljuk, hogy jól fogják érezni magukat. Szeretettel várunk mindenkit!

mr Suzana Dulić

a Városi Tanács környezetvédelemmel és
 kommunális tevékenységekkel megbízott tagja

 

Референдум

RENDKÍVÜLI HÍREK

Медија-центар и Протокол

Média Központ és Protokoll
ПаркингHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia
Colour Coop