Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Júniusban kezdődik a METRO kereskedelmi központ kiépítése

2010.05.26.

A METRO Cash & Carry vállalat, mely Szerbiában a legnagyobb nagykereskedelmi cég, tegnap a szabadkai Városházán aláírta az együttműködési protokollt Szabadka város képviselőivel. A protokoll előirányozza, hogy közös erőkkel fejlesztik Szabadka és a METRO vállalat közötti együttműködést, melynek szándéka, hogy a szerbiai piacon való terjeszkedését Vajdaság második legnagyobb városában folytassa, ahol egy elosztó központba kíván beruházni.  Az együttműködési protokollt Saša Vučinić Szabadka polgármestere és Veronika Puncheva, a METRO Cash & Carry Szerbia igazgatóbizottságának elnöke írta alá.

3304_1.jpg

Vučinić polgármester ebből az alkalomból kiemelte, hogy Szabadka számára különösen fontos, hogy megkezdődhet nálunk egy ilyen tekintélyes, világszerte ismert cég elosztó központjának kiépítése. - A beruházókkal való új kapcsolat kialakítására irányuló több mint egy évnyi komoly előkészület most konkrét eredményt hozott, és várhatóan már ez év júniusában megkezdődnek a munkálatok. Amellett, hogy a mintegy 15 millió eurós beruházás Szabadka számára pénzügyi előnyökkel jár, a polgároknak valószínűleg még fontosabb az, hogy 180 ember elhelyezésére lesz lehetőség. Szabadka város ezúttal nagy készséggel és igyekezettel fáradozott azon, hogy a beruházót idevonzza és ösztönözze, ami a jövendőbeli partnerek számára is jó ajánlás lesz, mondta Vučinić.  Veronika Puncheva közölte, hogy a szabadkai befektetéssel a METRO Cash & Carry vállalat a hatodik nagykereskedelmi központot fogja létrehozni Szerbiában, és ezzel felajánlani szolgáltatásit a hozzáértő vásárlóknak, kereskedőknek és vendéglátósoknak. - Ez egy fontos lépés a METRO vállalat Vajdaságban, az ország kulcsfontosságú régiójában való jelenlétének megerősítésében. Nagyon elégedettek vagyunk, hogy ebben a kihívásokkal teli évben lehetőségünk van arra, hogy 15 millió eurót fektessünk be, és 180 új munkahelyet létesítsünk, hangsúlyozta Puncheva.

A METRO szabadkai épületének alapkövét ez év június 7-én helyezik el egy 6 hektáros telken a a Palicsi úton. A megnyitóra várhatóan 2010. októberében kerül sor.

 

Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMédia Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop