Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Új összetételben a kommunális közvállalatok igazgatóbizottságai

2010.05.20.

A Városi Tanács a 63. ülésén elfogadta a kommunális közvállalatok igazgató- és felügyeleti bizottságokban javasolt változásokat, az új, pártok közötti megegyezéssel összhangban. Saša Vučinić polgármester magyarázata szerint a VMDP tagjai részt fognak venni a képviselőtestületi többségben és maradnak a kommunális közvállalatok igazgatóbizottságaiban, míg a szerb lista tagjai (kivéve a Szerb Haladó Pártot) is bekerülnek a kommunális közvállalatok igazgató- és felügyeleti bizottságaiba. Ezzel megalakították az új koalíciót a korábbi SZVM-vel kötött koalíció helyett, mondta a polgármester.

3292_1.jpg

A Városi Tanács tagjai ma elfogadták a Szabadka Város költségvetéséből finanszírozott vagy támogatott művelődési programok és projektek kiválasztásának módjáról, mércéiről és kritériumairól szóló szabályzatot és a Támogatások köztájékoztatás terén való odaítélésére vonatkozó szabályzatot. Ezekkel az okiratok részletesen szabályozzák milyen feltételek között pályázhatnak projektjeikkel a művelődési programok és rendezvények szervezői, valamint a szabadkai médiaházak a városi költségvetés eszközeire. A szabályzatokat jóváhagyás céljából továbbították a városi képviselő-testületnek.

A Szerb Köztársaság kormányának elküldték a javaslatot, hogy a város és a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet cseréljék el a palicsi telkeiket, hogy a város a gyógyturizmus szempontjából attraktív telekhez jusson.

A Városi Tanács javasolta a polgármesternek, hogy hozzon határozatot a gyümölcs- és zöldségfélék idényjellegű árusításának kihirdetéséről, ami 2010. június 1-jétől október 31-éig fog tartani, az asztalok közterületeken való felállításának terve alapján.

Döntést hoztak annak a tervnek a meghozataláról is, amely a nyári kertek kialakítására vonatkozik a város területén levő vendéglátóipari létesítmények előtti közterületeken.

A Városi tanács hozott néhány rendeletet egyes szabadkai utcák részletes szabályozási tervének kidolgozásáról is.

 

Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMédia Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop