Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

A városi árvízvédelmi törzskar irányítja a krízis intervenciós csoportok munkáját

2010.05.17.

Az utóbbi napokban bekövetkezett kiadós esőzés miatt ma összeült a szabadkai városi árvízvédelmi törzskar. Megállapították, hogy az utóbbi két napon belül négyzetméterenként 64 liter eső esett, május eleje óta viszont a csapadékmennyiség elérte a négyzetméterenként 120 litert, ami jóval meghaladja a többéves májusi átlagot. A csapadék Palicson okozott legtöbb gondot, ugyanis több utcát elöntött a víz, ahol a DTD és a Vízművek intervenciós csoportjai ma pumpálják ki a vizet. A tó szintje 102,09 centiméter, és nem érte el a nyári maximumot.

3278_1.jpg

Ami a városi utcákat illeti, a Jasenovac utcában volt szükség beavatkozásra, ott a járdát lepte el a víz, s a Vízművek pumpái ismét működnek a Stevan Mokranjac utcában is, ahol a víz már elérte a házak küszöbét.

A városi törzskar naponta ülésezik majd, tekintettel arra, hogy az előrejelzések szerint az elkövetkező napokban is csapadék várható.  A Vízművek KK, a Köztisztasági és Csatornázási Kommunális Közvállalat és a DTD krízis intervenciós csoportjai folytatják a munkát, ahol szükség mutatkozik rá.

 

Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMédia Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop