Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Szabadka az európai értékeket hirdeti

2010.05.07.

Szabadka ma, május 9-én megünnepelte Európa napját, mely alaklomból a városba látogatott Vincent Degert, az Európai unió szerbiai küldöttségének vezetője, akit Saša Vučinić polgármester fogadott, majd a Szabadság téren közösen megnyitották az uniós országokat és az európai intézményekkel együttműködő szervezeteket bemutató standokat

3231_1.jpg

A Városháza dísztermében konferenciát tartottak Regionális együttműködés és gazdasági fejlődés címmel. Szabadka polgármestere, Saša Vučinić üdvözlő beszédében elmondta, hogy a szabadkai vállalkozók, valamint a civil- és közszféra élen jár az uniós pályázatok számát tekintve, és hogy Szabadka felismerte, a regionális együttműködés a gyorsabb fejlődés és az európai standardok alkalmazásának előfeltétele.

Vincent Degert hangsúlyozta, hogy Szabadka a nemzetköziség, a multikulturalizmus és a többnemzetiség értékeit képviseli, melyeket az Európai unió is támogat. Továbbá elmondta, hogy Szabadka eddig mintegy 10 millió eurónyi támogatást hívott le az  uniós alapokból, ami igen jelentős összeg, s hogy e város egyben a határokon átnyúló együttműködés példáját képviseli.

Az Európai Unió küldöttsége meglátogatja az uniós alapokból támogatott projekteket is: a Vízművek és Csatornázási KKV új szennyvíztisztítóját és a Palicsi Állatkert oktatóközpontját.

 

Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMédia Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop