Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Dinkić: Száz millió dinár Palicsnak

2010.05.01.

A Gazdasági és Regionális Minisztérium idén száz millió dinár fordít a palicsi beruházásokra, mondta Mlađan Dinkić miniszter a mai palicsi sajtótájékoztatón.
Az infrastruktúra fejlesztése, valamint a Nagypark és a Nagyterasz felújítás mellett részt vesz a Női strand átalakításának a finanszírozásában is. Dinkić elmondta, hogy a kormány külföldi beruházót kíván bevonni a gyógyturizmus fejlesztésébe. "Most, hogy már működik az új Palicsi Park Közvállalat, végre ez is lehetővé vált. Az a célunk, hogy Palics Szerbia legattraktívabb  turisztikai desztinációjává váljon", mondta Dinkić.

3195_1.jpg


A Művelődési Minisztérium továbbra is támogatni fogja a jelentősebb kulturális rendezvényeket, jelentette ki Nebojša Bradić, művelődési miniszter. "A tavalyihoz hasonlóan ebben az évben is elsősorban a Palicsi Európai Filmfesztivált és a Szabadkai Gyermekszínházi Fesztivált fogjuk támogatni, de más kulturális rendezvényeket is", mondta Bradić.
Saša Vučinić, Szabadka polgármestere közölte, hogy Palicson már idén megkezdődik az építkezés, ami az elkövetkező években a szabadkai polgárokat még inkább motiválja majd a munka megünneplésére.
Szabadkán 120. alkalommal rendezik meg a majálist, és már hivatalosan is sor került a 165. palicsi turisztikai idény megnyitására. Május elseje oldott hangulatban kezdődött, és az ünnep első napján mintegy 50.000 látogatója volt a palicsi rendezvénynek.

Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMédia Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop