Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Újabb eszközök Szabadka részére a Vajdasági Tőkeberuházási Alapból

2010.04.28.

Momčilo Milović, a Vajdasági Tőkeberuházási Alap igazgatója ma átadta a szabadkai projekteknek ítélt eszközökről szóló határozatokat, melyek összértéke 415 millió dinár.

A Vajdasági Tőkeberuházási Alap 90 millió dinárt fordít a szabadkai ipari övezet infrastrukturális felszerelésére, 80 milliót útépítésre a Partizán bázisok utcában és a hozzá tartozó műszaki dokumentáció kidolgozására, valamint 25 millió dinárt az új buszmegállók kiépítésére.

3178_1.jpg

A szabadkai helyi közösségekben utak építésére 23 milliót fognak fordítanak, míg a víz- és csatornahálózat kiépítésére 60 milliót.

Az Alap átadta a györgyéni Vladimir Nazor Általános Iskola tornatermének finanszírozására szánt 65 milliós összegről szóló határozatot is.  

Mint azt Milović kiemelte, a Tőkeberuházási Alap olyan infrastrukturális projektek támogatására fekteti a hangsúlyt, melyek lehetővé teszik a helyi szintű fejlődést, a polgárok életfeltételeinek javítását.

„A prioritások közé tartozik a 2007-ben megkezdett munkálatok befejezése, s ehhez biztosítva vannak az eszközök. Az összesen 1600 megkezdett projekt közül hamarosan több mint 1.250 projektet tudunk befejezni ", mondta Milović.

Saša Vučinić, Szabadka polgármestere azt mondta, hogy Szabadkán a nagyméretű projektek  megvalósításának vonatkozásában a Tőkeberuházási Alap volt a legmegbízhatóbb partner, és hogy ez a segítség főként a 2009-es év folyamán jutott kifejezésre, hiszen ezt az időszakot a költségvetési krízis jellemezte.

„Terveink között szerepel, hogy jövőre a Tőkeberuházási Alapon keresztül kb. egy milliárd dinárt biztosítsunk, és remélem, hogy ebben a dologban is megértésre találunk az Alapnál", mondta Vučinić.

 

Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMédia Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop