Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Kitűnő együttműködés az amerikai nagykövetséggel

2010.04.15.

Mary Warlick , az Amerikai Egyesült Államok szerbiai nagykövete most látogatott először Szabadkára. Saša Vučinić, Szabadka polgármestere munkatársaival a Városházán fogadta a nagykövetasszonyt, ahol az eddigi és jövőbeni együttműködésről beszélgettek. Vučinić kiemelte, hogy az amerikai nagykövetséggel hosszú évek óta kitűnő a kapcsolat, és több szabadkai projektum is, mint például az Ügyfélfogadó Központ, az USAID amerikai ügynökség segítségének köszönhetően valósult meg.

3131_1.jpg

Warlick nagykövetasszony elégedettségét fejezte ki a szívélyes fogadtatás miatt, és elmondta, hogy a polgármesterrel beszélgetést folytattak a szabadkai befektetési lehetőségekről is. A nagykövetasszony délután ellátogat a Városi Könyvtár Amerikai kuckójába, és beszélni fog az Új európai biztonsági agenda - stabilitás, biztonság, és regionális együttműködés című tanácskozás megnyitóján, melyet a belgrádi Politikai Kivételesség Alap szervez Palicson. Warlick nagykövetasszony  este köszönti majd a közönséget az amerikai Philadelphia Virtuosi kamarazenekar koncertjén, melyre a szabadkai Városházán kerül sor.

Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMédia Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop