Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Március 30-án rendkívüli ülést tart a képviselő-testület

2010.03.26.

Slavko Parać, a képviselő-testület alelnöke 2010. március 30-ára rendkívüli ülésre hívta össze a Szabadkai Városi Képviselő-testületet. Napirenden szerepel a telekrendezési díj megszabásáról szóló rendelet módosítására vonatkozó rendelet meghozatala. Ezzel a módosítással előlátták a telekrendezési díj egységárának csökkentését 2.990,00 dinárról 2.390,00 dinárra. Csökkenteni fogják a létesítmények rendeltetés szerint megállapított egyes koefficienseket, valamint az urbanisztikai övezetekre vonatkozó koefficienseket.

3026_1.jpg

A Városi Tanács javasolta a képviselő-testületnek, hogy fogadja el Ljiljana Popović, a Szociális Központ igazgatónőjének lemondását, és ugyanakkor nevezze ki  Dragana Vuković okleveles szociális munkást a Központ megbízott igazgatójává.

Napirenden szerepel még a Községi Árutartalékok Igazgatósága gazdálkodására vonatkozó iratanyagnak az illetékes szervekhez való eljuttatásáról szóló záró határozat.

A városi képviselő-testületnek kedden 36 rendeletet kellene meghoznia a szabadkai helyi közösségek megalakításáról szóló rendeletek módosításáról és kiegészítéséről.

 

Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMédia Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop